WeTu Analytics

Zarafa Dhow Suite

Game Drives (day and night)

Dhow Suites tilbyr full fleksibilitet med din egen private guide og kjøretøy. Drivene fokuserer på de mest komfortable og produktive tider på dagen, tidlig morgen og sen ettermiddag, men heldagsstasjoner er også ganske vanlig på forespørsel. Picnic brunsj kan leveres, og kjøretøyene er fylt med kalde drikker. Det er en spesialbygd Land Cruiser spesielt designet for våre forhold og fotografering (sammenleggbare skjermer og hevet tak) med fire individuelle bøtteplasser.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walks

En annen stor fordel ved å holde seg innenfor conservancies er muligheten til å sette pris på det fantastiske landskapet til fots, fredelig, uten støy fra motorer. Vi anbefaler på det sterkeste denne uforglemmelige opplevelsen. Vanligvis tidlig morgen eller kveld er den beste tiden, da midten av dagen er for varm til å våge seg ut av skyggen. Bruk gode tursko, lue og nøytrale klær for ikke å skremme dyrelivet, og ta kikkert. Guiden din vil ha vann til deg. Vandringer ledes av lisensierte guider med skytevåpen trening.

Vis mer
Vis mindre

Boat Cruises

HES Zib, Zarafas spesielle pontongbåt, er en helt unik opplevelse. Den 275 m² store fotdekket er komplett med sofaer, spiseplass og bar hvor gjestene komfortabelt kan nyte flytende brunsj eller solnedganger mens du ser på flodhester og elefanter i vannet. Det er også en eksepsjonell plattform for birding.

Vis mer
Vis mindre

Catch-and-Release Fishing

Fluefiske og stang/hjulsett er tilgjengelig for de som ønsker å prøve sitt kast på den lokale fisken (unntatt januar og februar når det er et moratorium på fiske).

Vis mer
Vis mindre

Young Explorers Programme

En full pensum av bush håndverket ferdigheter for våre unge oppdagere. Dette er et gratis program som følger i fotsporene til National Geographic Explorers-in-Residence, Dereck og Beverly Joubert. En omfattende pakke vil bli gitt til ivrige barn ved ankomst, slik at de kan lære om dyresamtaler, hvordan å spore dyrelivet, og andre fakta og figurer om naturen. På slutten av et barns opphold blir han/hun en Young Explorer and Conservation Ambassador - klar til å gå ut og fortelle verden om hva de har lært og hva de også kan gjøre for å beskytte dette vakre miljøet.

Vis mer
Vis mindre

Photography

Suitene har et profesjonelt kamera sett, inkludert to kamerakropper med linser. Bilder lastes ned til en lagringsenhet ved avreise. Hvert rom har også et par kikkert av høy kvalitet for gjestenes bruk også.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Zarafa Dhow Suite

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål