WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Sentralt i utformingen av de nye Anderssons på Ongava er forbindelsen til naturen, og det er mest intenst følt ved vannhullet og nærliggende underjordiske skjul. Her har gjestene en vann-nivå utsikt over den produktive vill og fugleliv p Ongava Game Reserve, i en setting som inspirerer intimitet uten inntrenging.

Et sentralt plassert evighetsbasseng og det omkringliggende salongområdet gir deg mulighet til å slappe av i beskyttede kroker med utsikt over vannhullet og utover.

Sosiale omrdet, hvor gjester samles for mltider og mte andre dyreliv entusiaster, guider og naturalister, omfatter en spanings- og utendrs dining omrdet, en romslig salong og bar, en sunkne observasjon terrasse og pne peiser ta bort vinterkulden.

For spesialiserte fotografiske partier er det en dedikert fotografisk krok for gjennomgang og redigering av bilder. Ved å fullføre leiren er det funksjoner som en unikt namibiisk kurio-butikk, bibliotek, gratis Wi-Fi og tilkobling til forskningsdata utviklet over mange år med flittige og nyskapende vitenskapelige bestrebelser på Ongava.

En kort spasertur unna med leirens grenser er Ongava Research Centre, hvor beboere forskere er hjemme i laboratoriet og i Game Reserve. Gjester til grensesnitt med vitenskap og forskning vil først og fremst finne sted på Ongava Visitor Centre, der på deres fritid, gjester oppfordres til å vandre gjennom det selvstyrte utstillingsområdet. Det tilstøtende 36-seters auditoriet er designet for interaktive presentasjoner og diskusjoner.

Unike salgspoeng

· Nærmeste tilgang til det mest produktive området i Etosha nasjonalpark

· Et sunket skjul ser ut over et populært vannhull

· Besøk til Ongava-besøkssenteret

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Anderssons At Ongava

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål