WeTu Analytics

Anderssons At Ongava

Anderssons at Ongava - Excursions into Etosha National Park

Full- eller halvdags guidet morgen spill stasjoner i Etosha National Park, Namibias prime savanne villmarksområde, lar deg se de massive salt-pan og flerårige fjærer som gir vannet som kreves av Parks high-density big game befolkning. Full dag aktivitet på forespørsel og kommer med matpakke.

Vis mer
Vis mindre

Anderssons at Ongava - Guided Nature Walks

Tilbys sesongmessig og underlagt en tilgjengelig turguide, vil den guidede naturen gå gjennom reservatet stolt vise frem det rikelige utvalget av liv, fra de uvanlige plantene til de arid-tilpassede dyrene med en sjanse for potensielt nærmer seg hvite neshorn.

Vis mer
Vis mindre

Anderssons at Ongava - Hide

Anderssons skjul muliggjør diskret spill visning av leirens vannhull. Ofte besøkt av slettene spill inkludert vortesvin, sebra, giraff og en rekke antilope, vannhullet tiltrekker også større spill som neshorn og noen ganger også løver.

Vis mer
Vis mindre

Anderssons at Ongava - Game drives on Ongava Game Reserve

Guidet ettermiddag/kveld spill stasjoner finner sted på den private Ongava Game Reserve. Reservatet er kjent for sin befolkning av neshorn og løve, samt andre spill som endemisk svart-faced impala.

Vis mer
Vis mindre

Ongava Information System and Visitor Centre

Gjestene kan grensesnitt med vitenskap og forskning over Anderssons og en del av denne opplevelsen er en nedsenking i verden av naturhistorie og vitenskap på nye Ongava Visitor Centre. Med dusinvis av dyptgående skjermer som har informasjon om geologi, dyr, planter og økologiske funksjon av denne fascinerende regionen, oppfordres gjestene til å meander gjennom selvstyrte utstillingsområdet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Anderssons At Ongava

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål