WeTu Analytics

Ayada Maldives

Beach Villa

Disse strandvillaene ligger på de idylliske strekkene av de hvite sandstrendene, og tilbyr fredelig avslapning både på det store private utendørs- og et lite basseng omgitt av frodig vegetasjon, med stranden ligger bare noen få skritt unna.

Vis mer
Vis mindre

Sunset Beach Suite

Disse romslige suitene ved stranden har en stor stue, en romslig egen utendørsterrasse, et lite basseng og hageområde som er ideelt for romantiske private middager med direkte tilgang til stranden.

Vis mer
Vis mindre

Ocean Villa

Disse over-the-water villaene ligger over lagunen, og sørger for idyllisk ettertanke mens du slapper av i havhengekøyene med den milde lapping av bølgene for å berolige deg. Disse romslige villaene har egen utendørsterrasse, havhengekøyer, et lite basseng, uavbrutt utsikt over horisonten og direkte tilgang til lagunen.

Vis mer
Vis mindre

Sunset Lagoon Suite

Disse suitene ligger på landet med utendørsterrassen over havet, og kombinerer de unike egenskapene til både den tropiske hagen og den magiske utsikten over lagunen. Disse villaene har et stort område som omfatter stue og soverom med bad som er åpent i den intime hagen. De romslige utendørsterrassene har myke sofaer, et lite basseng for å ytterligere forbedre de rolige omgivelsene og direkte tilgang til lagunen.

Vis mer
Vis mindre

Sunset Ocean Suite

Disse suitene tilbyr absolutt luksus og ro over Det indiske hav, og har et hovedsoverom med eget bad og stue med gulvpanel i glass, ekstra bad og spisekammer, stor solterrasse med havhengekøyer og direkte tilgang til lagunen og uendelig utsikt over horisonten.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ayada Maldives

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål