WeTu Analytics

Evening Shade

Trip to The Winery

På Kristall Kellerei Exclusive Boutique vingård, i nærheten av den sjarmerende byen Omaruru. Unik
klimaforhold som frost, ekstrem varme og trekk er ingen hinder, men er heller integrert
inn i våre prisbelønte produkter.

Fruktig og frisk er adjektivene som kommer til tankene når du nyter våre fine viner og brennevin. Vårt unike miljø tiltrekker seg et mangfold av sjeldne fugler som gjør oss til et paradis for €Birder. Et fat med namibiske spesialiteter vil runde av et fredelig opphold i rolige omgivelser.

Vis mer
Vis mindre

Nature Walk

For de gjestene som har lyst på litt trening er det lokale herrer som vil ta deg på enten en halv dag eller en hel dag naturtur i Erongo-fjellene. De vil da også vise deg helleristninger eller hulemalerier igjen for hundrevis av år siden av San-folket. Det er to vinprodusenter og en sjokolade i byen, så vel klar for deg å besøke. Det er en rekke steder i nærheten som er verdt å besøke, dinosaursporene i nærheten av Kalkfeld, Erongo-fjellene og Spitzkoppe er også nær nok for en dagstur.

Det er også tre hytter i nærheten som kan tilby spillstasjoner med tidligere arraignments. Mange av våre gjester bruker tiden sin i Omaruru for å få pusten på vei til kysten eller til Etosha. Vi hjelper gjerne med å ordne våre gjester for noen av de ovennevnte. Som jeg har bodd her i 23 år har jeg en utmerket kunnskap om veiene og hvordan best å komme herfra til dit, trygt og komfortabelt. Jeg kan også gi innsikt om steder å stoppe og ting å gjøre underveis.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Evening Shade

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål