WeTu Analytics

Soho Hotel

Valley of Waves

Vannparken Valley of Waves er Sun Citys legendariske knutepunkt for all slags vannmoro. Tilbyr familievennlige vannaktiviteter som appellerer til eventyrere i alle aldre, er det noe for alle på dette ikoniske Sun City badeland. Både dag besøkende og Sun City Resort gjester inviteres til å nyte en hel dag med spennende aktiviteter, med et bestemt barneområde og badevakter på vakt. Hovedattraksjonen i Valley of Waves er den brølende lagunen — et 6 500 kvadratmeter bølgebasseng med hydrauliske mekanismer som genererer bølger på nesten 2 meter høye hvert 90 sekund.

Vis mer
Vis mindre

Temple of Courage

Kanskje enda mer berømt enn Valley of Waves, lover tempelet et et spennende adrenalinrush med en 17-meters fall ned en 70-meters lysbilde. Den nesten vertikale lysbildet tar ryttere hurtling under en bro og spruter inn i et lite basseng. Der er også to kropssklier — Tarantula og Skorpionen, og to rør rides - Viper og Mamba.

Vis mer
Vis mindre

The Royal Baths

Dette private bassenget for voksne som ligger ovenfor Brew Monkey at the Valley of Waves, vil inspirere deg til å dykke inn og svømme runder. The Royal Baths er omgitt av frodig jungel, og er det perfekte stedet å slappe av etter en aktiv dag på Sun City.

- Driftstimer: 08:00 - 19:00 (Valley of Waves-tider — toppperioder) og deretter vil den være åpen i henhold til normal Valley of Waves ganger
- Gratis inngang til alle hotell og Sun Vacation Club beboere på presentasjon av sine bosatt kort
- Dag besøkende inngangsgebyr: 50 R( gjest vil motta et armbånd for identifikasjon)
- Gratis fruktspyd
- Gratis alkoholfri cocktail
- Gjest å vise legitimasjon på forespørsel
- Maks kapasitet: 200 personer
- Gazebos er tilgjengelig for privat massasje
- Observatory Bar er kun for gjester på Royal Baths

Vis mer
Vis mindre

The Maze of The Lost City

Den største permanente labyrinten på den sørlige halvkule, The Labyrinten av den tapte byen er bygget av kunstig stein og tre, skaper illusjonen av en gammel arkeologisk oppdagelse. Det er like gøy for familier å utforske, som det er for teambuilding og bedriftsfunksjoner. Labyrinten av den tapte byen ble lagt til Sun City Resort i september 2012 og dekker en halv hektar. Maze er tilgjengelig via en 100 meter lang hengebro fra underholdningssenteret, og tilbyr noen av de mest spektakulære utsikten over feriestedet, spesielt på The Palace of the Lost City og Gary Player golfbane. Når natten faller, lyser flammende fakler stiene langs kamrene. På slutten av Labyrinten av den tapte byen er Maze Bar som har et utvalg av iskald håndverksøl på trykk. Håndverket øl menyen oppdateres jevnlig, slik at du alltid kan forvente noe nytt i denne unike Sun City-labyrint baren. Denne Sun City-labyrinten kan leies ut for private fester, konferanser eller som spisestue, med plass til opptil 200 personer.

Vis mer
Vis mindre

The Gary Player Country Club Golf Course

Gary Player Country Club Golf Course, designet av Gary Player, er en 18-hulls par-72 turbane, med en 5 km løpetur langs banen. Bygget i et utdødd vulkansk krater, er dette plettfrie golfparadiset i samsvar med de strenge amerikanske PGA-spesifikasjonene og ble nylig kåret til Sør-Afrikas beste golfbane i World Golf Awards 2015. Det huser også den årlige Nedbank Golf Challenge som er vert for noen av verdens golflegender.

Da byggingen av Sun City Resort begynte i 1978, ble det besluttet å bygge en golfbane som ville rival det beste i verden. I dag, til tross for stiv konkurranse, er Gary Player Country Club fortjent rangert som en av de mest prestisjefylte golfbanene på det afrikanske kontinentet.

Vis mer
Vis mindre

Lost City Golf Course

Populariteten til Sun City Resort førte til design og utvikling av Lost City Country Club. Gary Player ble bedt om igjen for å utvide sin faglige kompetanse ved å designe golfbanen. Dekket av det hardføre Kikuyu-gresset, omtrent som Gary Player Country Club golfbane på Sun City, tilbyr banen bølgende sletter, ekspansive fairways, fjellområder og små flekker av ørken. Denne superlative golfbanen tilbyr også spillere en særegen region dekket med en rekke innsjøer som skiller den niende fra det siste hullet. Det 13. hullet tilbyr en grønn form av det afrikanske kontinentet, komplett med en dam som er hjem til mange Nilkrokodiller; legger til den sanne afrikanske appellen på dette kurset.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Soho Hotel

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål