WeTu Analytics

Roodepoort Farm Self-Catering

Lara's Homestead

Lara's Homestead er det opprinnelige Roodepoort-huset bygget i 1883. Opprinnelig en «Hartbeeshuisie», denne Â'mas ProvencalÂ' ble bygget i flere etapper i løpet av det siste århundret og kjærlig renovert vinteren 2015. Det er gjennomsyret av karakter og sjarm.

Huset er en ideell familie fritidsbolig med 5 soverom, 2 bad, 2 stuer, spisestue, gård stil kjøkken fullt utstyrt for selvhusholdning og har en AGA komfyr, elektrisk komfyr, stekeovn, vannkoker, kjøleskap/fryser og mikrobølgeovn kaffegrut, bestikk og servise for 12 personer, gryter og panner.

Utenfor er det en tradisjonell BBQ lapa med innebygd bbq/braai, potjiekos stativ og hage stoler.
Hagen er helt trygt for barn med rullende plener som inneholdt ulike spiker bite volleyball, cricket og fotballkamper. Eiendommen er beskyttet av en djevler gaffel palisade.

Vis mer
Vis mindre

Mila's Place

Mila's Place ble bygget mot fjellrike bakteppe i 2013, og har en romslig stue/spisestue, tre soverom med 2 queen-size-senger og 2 3 kvartalssenger og 2 bad, hvorav det ene er et stort bad. Som en spesiell funksjon, master bedroom tilbyr en 180 graders utsikt dusj.

Kjøkkenet er velutstyrt for selvhusholdning, og har komfyr, stekeovn, vannkoker, kjøleskap/fryser og mikrobølgeovn. (alt du trenger er mat og drikke) Det er også et komfortabelt seks-seters spisebord og stoler i en romslig stue/spisestue. Utenfor grillfasiliteter er tilgjengelig for de store fireside chatter. Det kan sove 6 personer. Alle rommene har innebygde skap. Soverommene vender mot nord over Ash River Valley, mens ett soverom og badene har fjellutsikt.

Vis mer
Vis mindre

Lexi's Quirky Cottage

Lexi's Quirky Cottage er en romantisk, koselig hytte med stråtak og har et nydelig soverom (et stort bad med spektakulær utsikt) og en veranda for grillutstyr. Denne bedårende hytta ble bygget rundt et klippekanten badekar med utsikt over dalen og fjellene. For de mer eventyrlystne er det en utendørs dusj.

Soverommet har store bildevinduer som lar deg våkne opp til noen fantastisk fjellutsikt. Frontverandaen er et flott sted å spise frokost eller sitte med et glass vin om kvelden og se solnedgangen over fjellene. Du kan ha en grill eller tenne brannen og nyte stjernene og kallet av sjakaler. Denne juvelen er perfekt for en romantisk ferie eller et fredelig sted å nyte skjønnheten i de store sandsteinfjellene. Kjøkkenet er velutstyrt for selvhusholdning, og har en mini-komfyr/stekeovn, vannkoker, kaffestempel, kjøleskap/fryser og mikrobølgeovn, gassbraai & Weber. Der er også et komfortabelt spisebord og stole på seks-pladser. Det kan sove 2 personer.
Hvis behovet oppstår Nkandla Rondawel kan bli annektert med Lexis å romme totalt fire personer.

Vis mer
Vis mindre

Nkandla Rondawel

Nkandla er vår presidentens misunnelse. Denne Rondawel ble ikke bygget med skattyter penger. Det sover to, men tilbyr ikke selvbetjent (ingen kjøkken). Rommet har et nesten utendørs bad med dusj, servant og toalett. Vannet oppvarmes i et tradisjonelt «esel» hvor du må lage en brann for å varme opp vannet. Det gir deg den «jakt på din egen mat» følelsen. Nkandla kan annekteres til Lara's eller Lexi bør du trenge flere senger. Den har 2 ¾ senger, te brett, minikjøleskap og varmeapparat.

(NB: Den er ikke tilgjengelig på egen hånd som en frittstående enhet.)

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Roodepoort Farm Self-Catering

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål