WeTu Analytics

Golden Rock

Å gå inn i dette huset gjennom den overdimensjonerte, skreddersydde inngangsdøren er en magisk opplevelse. De flytende trappene som forbinder de to nivåene, er kunstverk i seg selv. Myk dunbelysning gir en rolig atmosfære i dette staselige hjemmet. Upper Level har en romslig stue med en fullt funksjonell bar med utsikt over den store spisebordet. Stack dører forbedre panoramautsikt fra overbygd terrasse over Langebaan lagunen og omkringliggende områder. Der er en inde grill samt en indbygget i en på terrassen.

Kjøkkenet med åpen planløsning er betjent med et fullt utstyrt walk-in-spisekammer og en skulptur.

The Upper Level arrangerer også den store mastersuiten med åpen planløsning, eget bad med boblebad og dusjkabinett. Dette rommet har gulvvarme, fantastisk utsikt over lagunen og tilgang til en stor balkong med innkapslingen.

The Ground Level har et fullt funksjonelt kjøkken, et romslig underholdningsområde og 5 soverom. Alle soverommene er romslige, luksuriøst innredet og har gulvvarme. Skyvedører fører ut til den nedre terrassen hvor en tredje under dekke grill gir mulighet for mer utendørs underholdning.

Serverens kvartaler med dusj og toalett er festet til huset. Garaging fasiliteter er betydelig, catering for en høy båt og et flertall av biler. Det er også mye på stedet parkeringsplass.

Dette hjemmet kan konkurrere med enhver internasjonal høy-ende eiendom hvor som helst i verden; en entertainers drøm.

Eiendom Detaljer

Type eiendom

Huset

Erf Størrelse

1 157 m²

Gulvområde

845 m²

Rom

Soverommet

6

Toalettet

5

Kjøkkenet

2

Mottakelse rom

Lounge

3

Baren

1

Eksterne funksjoner

Garasje

4

Parkering

4

Hage

1

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Golden Rock

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål