WeTu Analytics

Ejardini

LUXURY VILLA 1

Luksus har en ny adresse. Ellerman House Villa representerer overdådige Capetonian levende, affording gjestene et uovertruffen nivå av personvern og service.

Denne 3-etasjers villaen står uavhengig av Ellerman House, og har fem romslige soverom, underholdningsområde med dekk og basseng, TV-stue, spisestue, arbeidsrom og fullt utstyrt kjøkken. En privat kokk og gjestfrihet team er inkludert, som er full bruk av spa-bassenget, avslapningsområdet og damprommet.

Vis mer
Vis mindre

LUXURY VILLA 2

Villaen ligger i gangavstand fra strendene Clifton, og 10 minutter med bil fra Camps Bay, V&A Waterfront og sentrum. Børn i alle aldre er velkomne.

Gravity trosser, ultra-moderne arkitektur og fantastisk utsikt over Atlanterhavet definerer dette siste tillegget. Villa Two er atskilt fra Ellerman House, men på samme eiendom, og tilbyr alle fordelene ved å være knyttet til et av de mest eksklusive små hotellene i verden, kombinert med livets ultimate luksus - fullstendig privatliv og diskret personlig service skreddersydd for den enkelte. Designet med den kresne luksusreisende i tankene, representerer den glamorøse strandlivsstilen som Cape Town har blitt verdensberømt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ejardini

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål