WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Inyatis dyktige rangere navigerer spesialdesignede safarikjøretøy med privilegiet av terrengtilgang, noe som sikrer at gjestene får eksklusive og intime møter med dyreliv.

Sabi Sand Nature Reserve har en rik konsentrasjon av dyreliv, og fungerer som habitat for den ikoniske Big 5, inkludert elefanter, løver, neshorn, leoparder og bøfler.

Geparder, sjiraffer, sebraer, villhunder og et mangfoldig utvalg av antiloper og andre arter kan observeres fritt streifende innenfor deres territorier. Inyati er globalt anerkjent som en av de fremste destinasjonene for nærkontakt med den unnvikende leoparden.

Vis mer
Vis mindre

FISHING

Inyati Game Lodge gir muligheten til fiske som en ekstra aktivitet å nyte i intervallene mellom viltturer. Vi leverer alt nødvendig fiskeutstyr til våre gjester.

Fisket foregår i de rolige omgivelsene ved Sand River og ved motorveien. Å sikre sikkerheten til våre gjester er vår høyeste prioritet, og de blir alltid ledsaget av en trent og bevæpnet ranger eller tracker under sine fiskeutflukter.

Sand River har et imponerende utvalg av fiskearter, med over 37 forskjellige typer som bor i vannet. Blant de vanligste artene er Sharp-tooth Steinbit (Barbel), Mosambik Tilapia (Bream), Squeakers, Tigerfish, Smallmouth Yellowfish og Mudfish.

Bortsett fra den rene avslapningen av fiske, tilbyr det en fantastisk måte å fordype seg i de naturlige omgivelsene. Mens du kaster linjen din, kan du lytte til den melodiske kvitringen fra forskjellige fuglearter eller flodhestenes fjerne rop, og virkelig koble deg til busken på en fredelig og rolig måte.

Vis mer
Vis mindre

BUSH WALKS

Et klart høydepunkt for naturentusiaster er buskvandringsopplevelsen som tilbys på Inyati Game Lodge. Denne muligheten lar gjestene fordype seg i villmarken, og gir et nært møte med de mindre innbyggerne i busken, som fugler, insekter og sommerfugler.

Under disse turene kan deltakerne utforske den fascinerende verdenen av trær, gress, blomster, geologi og økologi, og få en dypere forståelse av økosystemet. Noen ganger kan heldige turgåere få øye på noen ikoniske «Big 5" viltdyr.

Bushturer skjer vanligvis før eller kort tid etter frokost, avhengig av årstid og rådende værforhold. Dette unike eventyret lar gjestene koble seg intimt til det naturlige miljøet og dets utallige underverker.

Vis mer
Vis mindre

CELEBRATIONS

Inyati Game Lodge gleder seg over å hjelpe gjestene med å feire spesielle anledninger som bursdager, jubileer, eller andre viktige milepæler. Vi er forpliktet til å lage minneverdige og ekstraordinære opplevelser for våre besøkende.

For å sikre at feiringen din er alt du ønsker, er det viktig å gi alle relevante detaljer til reservasjonsavdelingen vår. Dette gjør at hytta kan gjøre de nødvendige forberedelsene og ordningene, slik at din spesielle anledning virkelig blir uforglemmelig.

Vis mer
Vis mindre

PHOTOGRAPHY

Inyati er et ekte fristed for fotografer. Den stadig skiftende himmelen i daggry og skumring, de dramatiske lynstormene som feier gjennom om ettermiddagen, og det mangfoldige utvalget av fengslende dyr, fugler, og insekter sikrer at ambisiøse og profesjonelle fotografer forblir uendelig betaget av fotografiske muligheter her.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Inyati Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål