WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

RESTAURANT

Inyatis sitteplass og spisestue er strategisk plassert for å gi fantastisk utsikt over den flerårige Sand River, noe som sikrer en kontinuerlig og rikelig vannkilde, spesielt viktig i de tørre vintermånedene.

For en bemerkelsesverdig matopplevelse serveres frokosten på et romslig utsiktsdekk i tre, som tilbyr sine egne unike og ærefryktinngytende muligheter for visning av spill.

Vis mer
Vis mindre

TRADITIONAL BOMA

Unn deg utsøkt mat og nyt eksepsjonelle viner ved siden av en koselig, knitrende ild.

På utvalgte netter, hvis været tillater det, arrangerer vi tradisjonelle boma-samlinger, og gir en uforglemmelig måte å fordype deg i en safarikveld under den afrikanske nattehimmelen.

Hos Inyati tilbyr vi stolt et mangfoldig utvalg av førsteklasses sørafrikanske viner hentet fra anerkjente vingårder og eiendommer i Cape-regionen, noe som sikrer en bemerkelsesverdig vinopplevelse for våre gjester.

Vis mer
Vis mindre

BUSH DINING

Bush-middager under den afrikanske nattehimmelen er en elsket tradisjon blant Inyati-gjester.

Inyati er også stolt av å presentere et utvalg av eksepsjonelle sørafrikanske viner, nøye laget av anerkjente vingårder og eiendommer i Cape-regionen, og legger til den generelle gleden ved matopplevelsen din.

Vis mer
Vis mindre

SUNDOWNERS

Når dagslyset går i skumring, det er på tide med en langvarig safaritradisjon: solnedgangen!
En solnedgang er rett og slett en drink tatt ved solnedgang. 🥂

#inyatisafari #inyatimoments #safaridreaming #safariexperience #safariquest #goldensunset #nofilterneeded #naturesbeauty

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Inyati Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål