WeTu Analytics

Inyati Game Lodge

SAFARIS

Svært trente og erfarne rangere og sporere sikrer at safariopplevelsen din rangerer blant de beste i Afrika.

På Inyati kan du se frem til fantastiske nærbilder opplevelser med Afrikas dyreliv på alle spillstasjoner. Vis Afrikas mest imponerende dyreliv på morgen og ettermiddag/kveld spillstasjoner i åpne firehjulsdrevne safaribiler med ekspertguider og Shangaan-sporere.

Spillstasjoner krysser et område på 10 000 hektar (24 700 dekar) og strenge kjøretøygrenser ved observasjon sikrer eksklusiviteten til spillseeropplevelsen.

Vis mer
Vis mindre

FISHING

Inyati tilbyder fiskeri som en ekstra aktivitet mellem spildrev gange. Fiskeutstyr leveres av Lodge.

Fiske er gjort i Sand River og på causeway. Gjestenes sikkerhet er viktig, og de er alltid ledsaget av en væpnet ranger eller tracker.

Det er over 37 arter av fisk i Sand River - de vanligste er:
Akvariefisk Skarp Tann Steinbit (Barbel), Mosambik Tlipia (Brasme), Knirkende, Tigerfish, Liten Munnen Gulfisk, Mudfish

Bortsett fra det avslappende aspektet av fiske, er det en strålende måte å være i ett med busken, lytte til de ulike fugleartene eller lyden av flodhester i det fjerne.

Vis mer
Vis mindre

BUSH WALKS

Et must for alle naturentusiaster er bushen tur. Dette gir gjestene ultimate, nær vill opplevelse og en sjanse til å fokusere på mindre bush innbyggere inkludert fugler, insekter og sommerfugler.

Man kan oppdage den interessante verden av trær, gress, blomster, geologi og økologi. Av og til kan spillet ses på turer - inkludert «Big 5».

Bush-turer finner sted enten før eller like etter frokost, avhengig av årstid og de rådende værforholdene.

Vis mer
Vis mindre

CELEBRATIONS

Inyati feirer spesielle anledninger som bursdager, jubileer eller andre milepæler, og vil gjerne hjelpe til med å skape en uforglemmelig opplevelse.

All relevant informasjon må formidles til vår reservasjonsavdeling for at losjen skal kunne gjøre forberedelser.

Vis mer
Vis mindre

NETWORK IN NATURE

Inyati har det ideelle konferansestedet TreeTops på grunn av sin beliggenhet i toppen av treets ved bredden av elven Sand ca 3 km fra hovedhytta. Dette er det perfekte anlegget å være vert for intime bryllupsceremonier eller bedriftskonferanser. TreeTops tilbyr muligheten for fokuserte møter, men gir innstillingen for fullstendig avslapning på slutten av dagen.

Vis mer
Vis mindre

SSW Rhino Protection Helicopter Programme

Inyati Game Lodge har alltid vært tilhenger av SSW rhino beskyttelsesprogram og kan skryte av at vi er den største giveren av den totale kostnaden for helikopterprogrammet.

Rhino-krypskyting har sterkt påvirket nesten alle reservene i Sør-Afrika, og som et resultat har Sabi Sand Wildtuin forpliktet seg til å sørge for et trygt tilfluktssted for neshorn. I 2013, etter betydelige tap av neshorn i området og over hele landet, gjennomførte Sabi Sand implementeringen av et stort rhino beskyttelsesprosjekt med sikte på å skape et fristed for vårt neshorn.
SSW utviklet en flerlags sikkerhetsintervensjon, og investerte tungt i Hi-Tec perimeter fekting, støvler på bakken, kjøretøy, K9, sikkerhetsutstyr, intelligens og en streng samfunnsengasjementskampanje.

Vis mer
Vis mindre

PHOTOGRAPHY

Inyati er et paradis for fotografen. Den stadig skiftende himmel ved daggry og skumring, lynstormer på ettermiddagen og mylderet av fascinerende dyr, fugler og insekter holder håpefulle og profesjonelle fotografer både permanent fengslet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Inyati Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål