WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Scenic/ Photography Flights - One Hour / 45 minutes / 30 minutes

Våre naturskjønne fotoflyvninger er en ikke å gå glipp av muligheten. Øyeblikk etter avgang vil du nyte den fantastiske utsikten bare sett fra et helikopter. Opplev de krystallklare vannkanalene som strekker seg gjennom lagunene, mens du reiser dypt inn i de frodige, grønne flomslettene for å utforske det rike dyrelivet i Okavango regionen.

Vi tar av dørene for en enda bedre fotografisk opplevelse mens vi flyr over noen av de mest avsidesliggende, ubebodde og ville områdene i Okavango Deltaet. Naturskjønne flyreiser gjennomføres når som helst på dagen, med ivrige fotografer som regel foretrekker tidlig morgen eller sen ettermiddag. Mens noen gjester foretrekker å fly i siesta-perioden for ikke å gå glipp av andre leiraktiviteter.

Flyvninger på 1 time, 45 minutter og 30 minutter er tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Private Helicopter Transfers

For de som ønsker å hoppe over den lange veien til neste destinasjon, så vil en privat helikoptertransport være rett opp i smuget ditt.

En helikoptertransport er et mer eksklusivt alternativ, samt en sjanse til å gjøre overføringene dine til et uforglemmelig høydepunkt i safariopplevelsen. Flyet er glatt, raskt, og har den ekstra bonusen for å kunne lande nesten hvor som helst.

Helikopter Horizons tilbyr private helikoptertransport fra Maun til alle leirer og hytter rundt Okavango regionen, samt transport mellom leirene.

For gruppeoverføringer bruker vi flere helikoptre som går og ankommer sammen for ikke å dele opp grupper. Dette gir ofte enda mer spenning til reisen.

Vis mer
Vis mindre

Helicopter Safaris

Helikopter Horizons helikoptersafari er en eksklusiv og personlig safari rundt Okavango Delta, ved hjelp av et helikopter som primærtransportmiddel. Helikoptre har den unike fordelen av å kunne lande nesten hvor som helst, noe som gjør selv noen av de mest avsidesliggende og ubebodde områdene tilgjengelige. Våre helikoptersafari er svært tilpasningsdyktige, og kan planlegges rundt dine eksakte behov og ønsker.

Tilgjengelige helikoptersafari inkluderer:

Double Okavango Delta - Selv om det kan gå med ett navn, Okavango Delta, er det neppe ett sted, det er flere steder å utforske i regionen. Hvis du utforsker Okavango Delta litt mer enn de vanlige stoppene, er oppdraget ditt, samtidig som du holder reisetiden og kostnadene lave, er en Double Okavango Delta-tur et utmerket alternativ. Du kan stoppe over i ulike «land» og «vann» leirer, noe som gir en mulighet til å se de forskjellige landskap og dyreliv.

Northern Botswana & Victoria Falls - Dra til å gå utover deltaet er en kraft som er vanskelig å motstå. Så, spenne inn og la oss dra nordover utover vannet til de større Chobe-regionene i Selinda, Linyanti og Kwando. Hjemmet til en massiv befolkning av elefant, flerårige elver og store åpne skogsområder, er dette området en fast kontrast til vannets villmark i Deltaet. Vi vil da gå litt lenger, utover Botswanas grenser, for en stopp ved den mektige Victoria Falls.

Okavango Delta & Kalahari - Kontrasterende sin frodige nabo, Kalahari utgjør det meste av Botswanas landområde, som spiller sesongvert for en variert populasjon av arter. Det er også forfedrenes hjem til San-folket. Et besøk til disse delene, sammen med Okavango Delta, vil gjøre for en helhetlig forståelse av dette fantastiske landet.

Vis mer
Vis mindre

Filming and Photography

Helikopter Horizons gir en plattform for spesialisert flyfoto og filming. Vi har jobbet med flere internasjonale filmmannskaper. Okavango Delta er et unikt økosystem som er et av de største destinasjonene for visning av dyreliv, og tilbyr uendelige fotografiske/filmmuligheter for gode opptak.

Vis mer
Vis mindre

Exclusive Champagne Stops

For en enda mer uforglemmelig opplevelse, kan du legge til en champagnestopp på alle fly med Helikopter Horizons.

Vi lander på et avsidesliggende sted i noen minutter for å nyte litt fransk champagne.

Vis mer
Vis mindre

Authentic Village Experience

For de som ønsker en kulturell opplevelse i Botswana, gjør vi noen av de mest avsidesliggende landsbyene i Okavango Deltaet tilgjengelig. Utflukten, som varer ca to timer, begynner med at gjestene blir plukket opp fra leiren for en naturskjønn flytur til landsbyen som vi har blitt invitert til. Turen ledes av en lokal guide som forklarer aspekter av landsbylivet som arkitektur, religiøs tro, jakt og fiske. Det er også mulighet til å møte lokale håndverker-folk.

Dette er også en utmerket fotografisk opplevelse både fra de kulturelle aspektene, men også for ivrige fugle- og landskapsfotografen.

Vis mer
Vis mindre

Half Day Trip to UNESCO World Heritage Site Tsodilo Hills

Helikopter Horizons er stolte av å tilby en halvdags opplevelse for å utforske de forhistoriske klippene i Tsodilo, som kommer ut av de omkringliggende Kalahari ørkenslettene i det fjerne nordvest i landet. Dette steinete utfallet, stigende 400 meter er Botswanas høyeste punkt, og sjelden besøkt.

Det er bevis på menneskelig aktivitet her som dateres så langt tilbake som 100 000 år. Et hellig sted for de innfødte San folk som tror disse steinene gir positiv energi. Her finner du også en av de høyeste konsentrasjonene av gammel bergkunst på jorden, de forhistoriske klippene er vakkert dekorert med blant annet neshorn, land og elefanter malt i rødt.

Som vår gjest vil du ha en uforglemmelig flytur i et helikopter over Okavango Delta, på Tsodilo vil vi bli ledsaget av en ydmyk og stadig smilende San guide, som vil forklare fascinerende kunstverk, presentere en gammel historie om dette landet få turister får oppleve. Det er mange stier, en av dem som fører til stedet der San forfedre trodde deres skaperen senket alle skapninger fra himmelen, første mennesker, deretter dyr for å hjelpe dem å overleve.

Dette er en opplevelse som vil røre sjelen og fylle deg med livslang minner.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Helicopter Horizons

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål