WeTu Analytics

Helicopter Horizons

Doors Off Scenic Flights

Øyeblikk etter avreise Maun eller Camp vil du nyte den fantastiske utsikten sett bare fra et helikopter.

Opplev de krystallklare vannkanalene som slynger seg gjennom laguner, reise dypt inn i de frodige grønne flomslettene og utforsk noen av de mange dyreartene i Okavango-regionen. Dette er en mulighet for en gang i livet som ikke må gå glipp av.

Vi fjerner dørene fra helikopteret for en enda bedre fotografisk opplevelse mens vi flyr over noen av de mest avsidesliggende, ubebodde og ville områder i Okavango Delta. Naturskjønne flyreiser gjennomføres når som helst på dagen, med ivrige fotografer som vanligvis foretrekker tidlig morgen eller sen ettermiddag. Mens noen gjester foretrekker å fly i siesta-perioden for ikke å gå glipp av andre leiraktiviteter.

En time, 45 minutt og 30 minutters flyreiser er tilgjengelige.

Vis mer
Vis mindre

Camp & Lodge Transfers

«Private reiser gjennom deltaet»

Helikopteroverføringer er direkte & privat og drives i dyrelivets visningshøyde for potensielle observasjoner gjennom hele flyturen.

Gjestene er utstyrt med hodesett for konstant kommunikasjon med våre meget kunnskapsrike piloter for å sikre at du får en guidet opplevelse.

Vis mer
Vis mindre

Filming and Photography

Helicopter Horizons gir en plattform for spesialisert flyfotografering og filming. Vi har jobbet med flere internasjonale og lokale filmmannskaper, inkludert National Geographic, NHFU, Disney, BBC og CNN. Okavango Delta er et unikt økosystem som er en av de største destinasjonene for dyreliv, tilbyr uendelige fotografiske og filmmuligheter for fantastiske opptak. Helikopter Horizons har tilgang til plattformer som gjør det enklere å få de flotte opptakene. Helikopteret tilbyr et unikt perspektiv og ofte en diskret og flytende metode for å få de flotte skuddene.

Enten du er en profesjonell eller en ivrig amatørfotograf som perfeksjonerer hobbyen din, Dette er en bøtte-listeopplevelse for å fange det perfekte bildet av Okavango Delta fra et veldig unikt perspektiv. Din kunnskapsrike pilot tilbyr en guidet opplevelse som sørger for at hver utsikt og observasjon er perfekt satt opp for det beste skuddet. De vil finne og fremheve terrengets største skatter gjennom den helt ubegrensede utsikten garantert ved å fjerne dørene. Med mange av deltaets mest avsidesliggende områder som ikke kan nås på noen annen måte, et luftperspektiv er den ideelle måten å se på det enorme deltaet og dets slyngende labyrint av krystallklare kanaler. Første og siste lys, kjent som de gyldne timene, tilbyr de beste lysforholdene for å fange det perfekte fotografiet.

Vis mer
Vis mindre

Helicopter Safaris

Helikopter Horizons er det perfekte supplement til enhver Botswana Safari-reiserute. Vi opererer i hele Botswana fra sesongens flomsletter og de permanente lagunene i Okavango-deltaet, utslippene i Linyanti-regionen, slettene i Kalahari Game Reserve og saltpannene til Makgadikgadi.

En helikopter Horizons safari er en eksklusiv og personlig måte å oppleve det beste fra Botswana. Vårt team av piloter er svært erfarne og ekstremt lidenskapelige for å dele sin kjærlighet til regionen med hver gjest om bord.

En komplett safari-reiserute inkluderer private overføringer direkte til dine foretrukne hytter i hjertet av de mest avsidesliggende områdene i Botswana. Naturskjønne flyreiser gjennom reiseruten din vil tillate helikopteret å lede deg gjennom de mest ubebodde områdene, kun tilgjengelig med helikopter og opererte dører av, garanterer ubegrenset utsikt og den perfekte rammen for fotografering fra et helt unikt perspektiv.

Din personlige helikoptersafari vil garantere at du forlater Botswana alltid vil komme tilbake.

Vis mer
Vis mindre

Tsodilo Hills Experience

Fire steinete åser, inkludert Botswanas høyeste punkt, stikker påfallende ut av de omkringliggende Kalahari-ørkenslettene for å danne Tsodilo, et UNESCOs verdensarvliste i det fjerne nord-vest i landet; et klart must- se for de som søker mer enn dyreliv fra sin tid i Botswana. Over 4 500 bergmalerier, noen dateres tilbake til anslagsvis 26 000 år, pryder de marshmallow-fargede kvartsittbergartene. Åsene er hellige for San som utnyttet hulene og våren her til slutten av 1900-tallet, mens det er bevis på menneskelig aktivitet her som dateres tilbake til rundt 100 000 år.

Ankomst med helikopter sparer en lang kjøretur fra Maun, slik at Tsodilo kan bli en fantastisk halvdagstur, gir gjestene tid til å fullt ut sette pris på betydningen av åsene fra luften, og nyt spillvisningen på flyreiser til og fra Delta eller Linyanti.

Gjestene blir ledsaget av en beskjeden og stadig smilende San-guide som vil forklare det fascinerende kunstverket, presentere en side til Botswana få turister får oppleve. Turen kan være krevende, men åsene har en lokke som er vanskelig å beskrive; kanskje de har en trekning som appellerer til noe i oss alle.

Vis mer
Vis mindre

Elephant Havens Experience

Elephant Havens er en ideell organisasjon som jobber på bakken i Botswana for å beskytte og bevare den afrikanske elefanten. Barnehjemmet redder og håndoppfører foreldreløse og forlatte elefanter, med målet om til slutt å slippe dem tilbake i naturen sammen med andre elefanter. Organisasjonen jobber utover med lokalsamfunn for å redusere konflikten mellom landsbyboere og elefanter. Gjennom utdanning håper Elephant Havens å innpode en forståelse av viktigheten av bevaring og habitatbeskyttelse i fremtidige generasjoner.

Helikopter Horizons mål er å støtte Elephant Havens på en bærekraftig, ikke-unnvikende og etisk måte. Som luftspesialister i reiselivsnæringen, vårt mål er å tilby kundene den fritiden de forventer av safariopplevelsen, men også å bidra til å støtte miljøinitiativet for å beskytte lokale arter gjennom bevaringsarbeid. Hjelper avsidesliggende helligdommer og rehabiliteringssentre for dyr, ved å bruke turisme som en plattform for å utdanne reisende om viktigheten av å sette hvert dyrs beskyttelse først.

Vår virksomhet omfatter ideen om å pleie et intimt forhold mellom reisende og dyreliv på en måte som hvert dyr blir respektert.

I en ideell verden ville det ikke være dyr i fangenskap, Helikopter Horizons er glade for å støtte en ekte bevaringsorganisasjon som hovedmål er rehabilitering og den totale interessen for dyrevelferd.

Et besøk til Elephant Havens med Helicopter Horizons inkluderer returhelikopteroverføringer, interaksjon med foreldreløse elefanter, ledet av informerte og kunnskapsrike håndterere, og en donasjon til organisasjonen. Gjestene er mer enn velkomne til å donere videre personlig.

Vis mer
Vis mindre

Conservation & Co-Existence Cultural Experience

Denne opplevelsen er det perfekte komplimentet for alle besøkende til Botswana som er interessert i bevaring og kultur. Opplevelsen kombinerer et besøk til to sameksistensprosjekter i samfunnet som ligger i en av de mest avsidesliggende delene av Okavango-deltaet.

Første stopp vil vise frem arbeidet til CLAWS (Communities Living Among Wildlife Sustainably). Menneskelig & Wildlife konflikt er en daglig bekymring for mange mennesker som bor i de avsidesliggende landsbyene i Okavango Delta. Bønder mister ofte husdyr til rovdyr som løver. Et gjeterprogram ble etablert av CLAWS og drives av samfunnet for å redusere rovdyrkonflikt og komme husdyreiere til gode med veterinærhjelp og forbedrede landområder. Opplevelsen inkluderer en samtale med prosjektets hovedgjeter og en omvisning i bomasene som brukes til å begrense og beskytte storfe.

Ved ankomst til vårt andre prosjekt, gjestene vil bli tatt med på en to og en halv times tur med turgruppen 'Life With Elephants' i den tradisjonelle Hambukushu-landsbyen Eretsha. Turgruppen ble opprettet av bevaringsgruppen NGO, Ecoexist i et forsøk på å øke fordelene som kommer tilbake til lokalsamfunn som eksisterer sammen med elefanter. Gjestene blir guidet på en tur i landsbyen for å oppleve alle aspekter av landsbylivet, inkludert å besøke den lokale skolen og en typisk bondehusholdning. Etter turen, de daglige utfordringene med å bo blant elefanter forklares av eldste i landsbyen, etterfulgt av tradisjonell sang og dans. Denne unike opplevelsen gir et sjeldent innblikk i det avsidesliggende landsbylivet i denne delen av Botswana, mens de viser hvordan folk prøver å dele rom og ressurser med elefanter. Ecoexist tilrettelegger for og støtter nye bedrifter med elefanttema som denne som en del av strategien for å fremme sameksistens mellom mennesker og elefanter.

Disse eksterne prosjektene er tilgjengelige med helikopter mens de viser frem noen av de mest pittoreske scenene i panhandle underveis. Sammen er vi stolte av å tilby en integrert, bærekraftig og menneskedrevet tilnærming til å styrke samfunn i Nord-Botswana. Ved å bestille denne erfaringen er begge prosjektene i stand til å fortsette å støtte en så viktig sak for både landsbyboere og dyreliv i Botswana.

Vis mer
Vis mindre

Champagne Experience

Et champagnestopp er mulig på enhver naturskjønn flytur, piloten din vil finne en øde palmeøy halvveis gjennom flyturen. En gang på bakken, champagne dukker opp for gjestene å glede seg over når de tar utsikten fra bakken sammen med ytterligere informasjon om deltaet fra den engasjerende piloten, en uforglemmelig opplevelse midt på flyet.

Vis mer
Vis mindre

Makgadikgadi Pans Experience

En av de største saltpannene i verden, dette dramatiske landskapet tilbyr utrolige scener over de endeløse horisontene. Fra omtrent januar til april kan titusenvis av gnu og sebra oppdages under deres årlige migrasjon.

Makgadikgadi er hjemmet til den berømte Kubu-øya, et granittfjell av stein som stikker ut av saltpannene. Kubu-øya er et kulturelt ikon i arven til folket i Botswana. Nettstedet er gjennomsyret av atmosfære av seremonier og ritualer for årene som har gått. Steinene og baobabene i Kubu ser ut over de enorme saltflatene som strekker seg så langt øyet kan se.

Etter regnet kan vannet runde opp mot bredden av Kubu Island og spre seg over hele Sua Pan, hjem til enorme flokker med flamingoer. Fra luften beveger det rosa teppet av flamingoer seg og flagrer mens fuglene stadig søker i det saltlake vannet etter mat. En naturskjønn over flamingoer fra Sua Pan er virkelig et skue å være vitne til.

Sesongen for flamingoer er januar til juni og er avhengig av dyrevaner som ikke kan garanteres.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Helicopter Horizons

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål