WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

Duba Explorers Camp i Nord-Botswana er gjemt bort i det nordøstlige hjørnet av Duba Plains-konsesjonen, en 33 000 hektar privat reserve i Okavango-deltaet. På grunn av beliggenheten ved de nordlige delene av Okavango-deltaet domineres omgivelsene av permanent flomslette, ispedd sesongmessige flomsletter og gressletter og lommer av mopane- og akasieskogsområder. Under en baldakin av moden jackalberry, leadwood, mangostan og sycamore fikentrær har leiren helårs skygge. Leirens beliggenhet gir klar, uhindret utsikt over de omkringliggende vannkanalene og gir kule bris gjennom leiren og gjesteteltene.

Leiren, en del av vår Explorers Collection og designet av Dereck og Beverly Joubert, oppdagelsesreisende selv, legemliggjør safariens gullalder og leteånden. Leiren består av fem telt med luftig lerret på hevet terrassebord stilig innredet med kampanjeskranke, privat veranda og eget bad. Gjestene våkner opp til panoramautsikt over Delta-flomslettene, og i flomsesongen kobler vannkanalene til åpent vann fylt med blomstrende vannliljer og høy papyrus. Hovedområdet er satt under feiende telt lerret, på hevet terrassebord med et åpent konsept spisestue og salong. Å være en del av en flomslette for det meste av året, er leiren på en øy omgitt av vakre landskap og vassdrag. Leiren er kun tilgjengelig med to, tyggegummi pole broer. Under siestaen kan du slappe av på dagsenga på verandaen, og absorbere freden og roen i omgivelsene dine. I flomsesongen kan du til og med være heldig å få øye på flekkete nakkeoter som svømmer og spiser. Hør etter det fruktbare fuglelivet. Om natten, la flodhestene synge deg en til å sove. Noen ganger sprekker brølet fra en løve gjennom natten mens han roper til sin stolthet.

Under et opphold på Duba Explorers Camp går gjestene inn i skoene til de tidlige eventyrerne. Utforsk vannkanalene forbundet med Ngoga River system med båt eller tradisjonelle kanoer (mekoro), meandering gjennom kanaler skapt av flodhester og elefant. Med mekoro kan du gli stille gjennom kanalsystemene og oppleve en uforstyrret vannverden rundt deg. Med over 400 fuglearter er fuglene uovertruffen, med spektakulære arter som malakittkongefisher som glir forbi deg i et fargeutbrudd. Kjøretøysafarier i dette paradiset gir mulighet for spennende møter med rovdyrene som er bosatt i området. På guidede turer utforske øyene, våtmarker og sletter, følge sporene og tolke tegn på naturen. Gjestene kan til og med være heldige nok til å få et glimt av en sjelden sitatunga eller en unnvikende leopard. Nyt spenningen av fangst og slipp fiske hvor man kan studere de ulike deltafiskene på nært hold.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Duba Explorers Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål