WeTu Analytics

Duba Explorers Camp

Wildlife Drives (day and night)

Hvis du er her for dyrelivet, er den beste måten å komme nært og personlig med dyrene på en kjøretur i tilpasset åpen Land Cruiser.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walks

En annen stor fordel ved å holde seg innenfor conservancies er muligheten til å sette pris på det fantastiske landskapet til fots, fredelig, uten støy fra motorer. Vi anbefaler på det sterkeste denne uforglemmelige opplevelsen. Vanligvis tidlig morgen eller kveld er den beste tiden, da midten av dagen er for varm til å våge seg ut av skyggen. Bruk gode tursko, lue og nøytrale klær for ikke å skremme dyrelivet, og ta kikkert. Guiden din vil ha vann til deg. Vandringer ledes av lisensierte guider med skytevåpen trening.

Vis mer
Vis mindre

Catch-and-Release Fishing

Dette er en stor aktivitet i midten av dagen siesta. Sørg for at du er med en guide. I løpet av januar og februar er det et moratorium på fiske. Bare fangst og slipp fiske.

Vis mer
Vis mindre

Motorized Boating and Mekoros

Å navigere gjennom Okavango Delta's nettverk av vassdrag er en forfriskende måte å få en følelse av omfanget av dette enorme våtmarksområdet. Du vil utvilsomt ha fantastisk birding og kanskje til og med noen flodhest, bøffel og elefant observasjoner. (Båtliv er en sesongaktivitet, vanligvis mellom juni og september, men varierer sesongmessig).

Vis mer
Vis mindre

Young Explorers Programme

Vi kan alle huske friheten til vår ungdom da vi var ute hele dagen, lage fort, fange rumpetroll og klatring i trær. Vi var alle oppdagere av noe slag, selv om bare i vår forstadshage.

Vi utforsket, oppdaget, vi kunne til og med ha gått seg vill, men vi gjenvant alltid klokere og mer opplyste.

Safarier med barn er mye det samme — en tid for å stimulere alle sansene. Safarier åpner opp en helt ny verden for oss alle, men for barn er verden enda mer fortryllende. Spennende nye dyr er en stor del av en safari opplevelse, men dykker dypere inn i det som ligger i hjertet av landet og dets folk hele tiden lærer og opplever til stor tilfredsstillelse av barn (og foreldre). Å gå bort fra hverdagen for å bygge en tradisjonell sivhytte, eller skattejakt og øve på dine nylærte tradisjonelle bush-overlevelsesferdigheter er en opplevelse vi alle ville verdsette. For barn er det magisk.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Duba Explorers Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål