WeTu Analytics

Tau Game Lodge

På den nordlige grensen til Sør-Afrika ligger et vakkert område kjent som Groot Marico, og det er i denne spektakulære omgivelser, i malaria-frie Madikwe Game Reserve, som privateide Tau Game Lodge ligger.

Madikwe Game Reserve er for tiden landets fjerde største spillreserve, bestående av 75 000 ha, og ligger i Nordvest-provinsen, kan skilte med helårsvisning. Det er en av de få reserver hvor man kan se et bredt utvalg av fauna.

Avl flokker av Elephant, White and Black Rhino, Lion, Cheetah, flekket og Brown Hyena, Buffalo, Leopard, Zebra og truede Wild Dog, ulike antilopearter, Giraffe, struts og Warthog, sammen med en rekke små pattedyr, er blant de fantastiske dyrene som streifer rundt reservatet. Madikwe huser også en fuglbefolkning på over 250 forskjellige arter.

Tau Game Lodge ble bygget i 1995 og har utsikt over et naturlig vannhull, som tiltrekker seg en rekke spill, som gjør den mangfoldige vegetasjonen som trives i den fruktbare matjord. Hytta har siden blitt fornyet og tilbyr komfort og luksus, mens du fortsatt har en busk følelse til det.

Tretti luksushytter er spredt ut i U-formasjon på hver side av hytta, og tilbyr utmerket utsikt over dyr som nærmer seg vannhullet fra motsatt bredd. Hytta har en 5-stjerners vurdering og hytter er utstyrt med både aircondition og takvifter, minibar, safe, te og kaffe fasiliteter, eget bad med utendørs dusj, og hver har sin egen private dekk, slik at en kan oppleve busken i privatlivet.

Familier med barn er velkomne på Tau Game Lodge.

Selv om barn under 6 år ikke har lov til å bli med voksne på standard spillstasjoner, tilbys en kortere barnesafari på omtrent en time, og Tau Cubz Club-programmet er på plass for underholdning.

20 Standard-hytter har plass til 2 voksne som deler, mens de mer romslige «Deluxe-hyttene», med komfortable sitteplasser, har plass til foreldre og barn som ønsker å dele samme rom.

Skyvedørene gir spektakulær utsikt over den fantastiske vakre stillheten i de robuste omgivelsene i det mangfoldige bushveld

State-of the art Convention Centre, som ligger i gangavstand fra lodge, har plass til opptil 150 delegater og er utstyrt med utstyr av høy kvalitet, tilbyr den ideelle konferansesenteret.

Tau Spa Oasis er et rolig fristed som gjenspeiler Afrikas sjel med sine naturlige omgivelser som forbedrer din opplevelse. Unn sansene dine i en unik blanding av terapier designet for å etterfylle og berolige kropp, sinn og sjel.

Tau Foundation ble satt opp med tanke på finansiering av samfunnsutvikling og leverer konkrete resultater. Gjester som besøker hytta tilbys muligheten til å besøke den lokale landsbyen Supingstad med vår samfunnsoffiser.

For å tillate våre besøkende muligheten til å plante beskyttede trearter og lære litt om trærne de planter, og dermed spille en aktiv rolle i bevaring, startet våre rangere Tau Tree Fund.

Tau forsøker å gi tilbake til samfunnet og miljøet i alle aspekter av virksomheten vår, og alltid med tanke på suksessen til alle involverte i prosjektene som Tau støtter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Tau Game Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål