WeTu Analytics

Floreana Lava Lodge

Day 1.- Floreana Arrival

Floreana Ankomst

Denne fredelige øya huser Galapagos' minste befolkning, bare 150 personer, og er også den minst utviklede og mest naturlige av de fire bebodde øyene. Floreana var den første bebodde øya i Galapagos og etterkommere av den opprinnelige befolkningen fortsatt bor her sammen med mystiske historier og legender som omgir sine forfedre.

På Floreana skal vi gå tur, lære om lokalbefolkningens fascinerende historie, og se noen av Galapagos spesielle dyreliv (gigantiske skilpadder, fregatfugler, Darwins finker, sjøløver og petrels). Vi sjekker inn på vår lodge med utsikt over Galapagos vakreste og bortgjemte bukt.

Etter det vil vi gå i 30 minutter mot La Loberia (en sjøløve grobunn) og deretter for vår første marine møte, snorkling og svømming i det varme, lyse vannet med havskilpadder, sjøløver, spektakulære stråler og masse glitrende fisker På ettermiddagen kommer vi tilbake til hytta for en fin varm dusj og anbefaler middag i landsbyen.

Natt Aktivitet (været tillater det): star gazing
Overnatting i Lava Lodge
Måltider: Ikke inkludert

Vis mer
Vis mindre

Day 2.- Exploring the Floreana Highlands

Dag 2: Utforske Floreana Highlands

Etter frokost forlater vi for å utforske Floreana-høylandet på vår friluftsbuss (chiva), en uslåelig, historisk og behagelig måte å se øya på.

På veien vil vår Naturalist Guide påpeke dyrelivet og gi oss en idé om den fargerike historien til noen av Floreanas første innbyggere, som Wittmers (hvis etterkommere fortsatt bor på øya), «Baronessen» og piratene som en gang besøkte her. De vil også fortelle deg om «Enigma of Floreana», som involverer de mystiske dødsfallene til flere av øyas innbyggere, en gåte som aldri har blitt løst.

Etter å ha kjørt inn i høylandet, kommer vi til Asilo de la Paz (Peace Haven) der turen begynner. Vi går opp til dette historiske stedet, utforske piratgrotter, og besøker ferskvannkilden som gir vann til hele øya. Underveis kan du forvente å se gigantiske skilpadder som snurrer rundt i vegetasjonen eller til og med på stien. Vi forlater Asilo de Paz gå ned gjennom et landlig område hvor lokalbefolkningen vokser produsere til eget forbruk: Dette er et fascinerende eksempel på hvordan disse øyfolkene overlevde på dette avsidesliggende stedet og gjennom årene kunne utvikle en forståelse av lokalmiljøet og nå arbeide for å bevare sin unike landbrukskunnskap.

En gang tilbake på kysten vil vi være i stand til å se den ekstraordinære oppførselen til fregatfuglene som «danser» når de vasker sine salte vinger i ferskvann. Med litt flaks kan vi kanskje se menn som puffer opp de røde posene på kistene for å tiltrekke seg kvinner.

Fra La Primavera fortsetter vi ved Chiva ned mot Las Palmas, hvor øyas første faste innbygger, den eksentriske Dr Ritter, bodde og er begravet. Ankom i 1926 trodde denne tyske legen at med en kombinasjon av trening og riktig vegetarisk diett ville han leve til å være 150 år gammel. Han gjorde ikke det, men historien hans er en av de mange merkelige episodene som fortsatt florerer på øya. På veien vil vi se spektakulær utsikt over Floreana-kysten, og ved ankomst sitte ned til en spesiell BBQ.

Overnatting i Lava Lodge
Måltider: B, Spesiell BBQ

Vis mer
Vis mindre

Day 3.- Marine Exploration

Dag 3 - Marine Leting

I dag er det tid for marin utforskning, snorkling, kajakkpadling og stå opp padling, SUP, vår nyeste vannaktivitet. Det er mye moro, så kom og lær å gå på vann. Det er tid for en rask lunsj (ikke inkludert) på din foretrukne restaurant i samfunnet og returnere via hurtigbåt mot Puerto Ayora.

Vær oppmerksom på at du kanskje må vurdere tilleggstjenester i Santa Cruz før du reiser tilbake til kontinentet via Baltra.

Måltider: B

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Floreana Lava Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål