WeTu Analytics

Eagle View

Walking Safari

Gå over savannen med maasaien som har gjort det i generasjoner. Lær Maasais grunnleggende overlevelse ferdigheter. Spor og identifiser dyrefotavtrykk og møkk når du følger stien tatt av elefanter, gnu og løver. Lytt til Savannahs hemmeligheter og la de milde vindene oppfordre deg fremover. Opplev villmarken til fots og kom nær naturen mens du går på de store Masai Mara slettene.

Vis mer
Vis mindre

Game Drives

Våre spillstasjoner utføres vanligvis tidlig om morgenen, sen ettermiddag eller om natten siden dette er de kuleste tider på dagen når de fleste dyr er mer aktive. Under spilldriften vil våre kunnskapsrike Maasai guider introdusere deg til livet i savannen og dele deres uendelige kunnskap om afrikansk dyreliv.

Vis mer
Vis mindre

Bush Dining

En busk matopplevelse er ganske spennende enten det er ved elvekanten der flodhestene grynter eller på slettene med ubegrenset utsikt over det store spillet. Våre ansatte serverer nøye gjestene med nylaget gourmetmat tilberedt av kjøkkensjefen med ferske lokale råvarer med internasjonale påvirkninger akkompagnert av god vin. For å gjøre det til en uforglemmelig afrikansk matopplevelse, en gruppe lokale Maasai menn og kvinner synge og danse som gir bakgrunnsunderholdning som blander seg med lyden av den utemmede bushen.

Vis mer
Vis mindre

Sunset Sundowner

Akkurat som du ender opp med ettermiddagsspillet ditt, vil guiden din sette opp for en drink med solseng. Nyt et utvalg av drinker, cocktailer og deilig bite som vanligvis serveres mot den uforglemmelige bakteppet av den afrikanske solnedgangen. De fleste solnedganger tilbyr også fantastiske muligheter for en fotografisk økt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Eagle View

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål