WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Ligger i det praktfulle Madikwe Game Reserve i Sør-Afrikas nordvest-provins, Jaci's Lodges tilbyr gjestene det ideelle reisemålet for uovertruffen spillvisning, unike luksuriøse overnattingsmuligheter, enestående service og skreddersydde safariaktiviteter.

Jaci og Jan van Heteren er grunnleggerne og eierlederparet bak Jaci"s Lodges. En dynamisk duo, de har brukt over 30 år på å jobbe sammen for å skape og opprettholde drømmen om en dyreliv og safariopplevelse som overgår gjestenes forventninger.

Jaci's Lodges er et sant bevis på van Heterens innsikt i behovene til par, grupper og familier på jakt etter en autentisk, eksklusiv safariferie uten nøkler, ingen bekymringer, fremragende mat og luksuriøse fasiliteter...

I tillegg, de er lidenskapelig forpliktet til å styrke og løfte individene som gjør The Jaci"s Experience så spesiell. Jaci's Lodges drives av et team av 50 mennesker, hvorav de fleste bor i lokalsamfunnet. Hver person som jobber på hytta bidrar til den daglige driften, ledelse, vedlikehold og service som har gjort Jacis Lodges berømte gjennom årene.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål