WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Suite

(1 enhet / villa)

Safari-suiten ligger blant en blomstrende Tamboti-lund og er ideell for større familier eller grupper. Det spesialbygde dekket har en sentral bålplass og romslig sittegruppe som fører til en delvis overbygd starpod og privat svømmebasseng, alle med utsikt over elven Marico. Safari Suite-gjestene har et privat spillvisningskjøretøy og guide.

Safari-suiten er innredet i lyse, sterke farger og afrikanske teksturer. Plass til opptil åtte gjester (ideelt sett fire voksne og fire barn), det er det perfekte safari gjemmestedet for større familier eller grupper som reiser sammen.

Hovedsoverommet og det tilstøtende rommet deler en utendørs dusj og bad med åpen planløsning med fantastisk utsikt over bushen. Over passasjen, er en salong med tilstøtende gjesterom, og et loft ovenpå.

Vis mer
Vis mindre

Jaci's Lodges Nare Suite

(1 enhet / villa)

Denne familie- og gruppevennlige bush-retretten heter «Nare», som betyr «Buffalo» i Tswana, ettersom nettstedet ofte ble besøkt av en gigantisk bøffelokse under byggingen. Suiten har eget basseng og utsiktsdekk med utsikt over et vannhull, samt et privat spillvisningskjøretøy og guide.

Nare Suite, som har plass til opptil seks personer (fire voksne og to barn), er ideell for familier eller grupper som reiser sammen. Suiten har et master- og gjestesoverom, et bad med åpen planløsning med et sjenerøst steinbad og utendørs dusj, svømmebasseng og et loft ovenpå - perfekt for barn å strekke seg ut og slappe av i.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål