WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci's Safari Lodge Safari Suite

Jaci's Safari Lodge tilbyr et forfriskende, autentisk safariområde hvor du kan slappe av. Her, Gjestene kan oppleve noe av Afrikas mest imponerende dyreliv fra vårt eklektiske, jordnær bushveld havn.

Safari-suiten er ideell for større familier eller grupper (ideelt sett fire voksne og fire barn) Det ekspansive spesialbygde dekket har en sentral peis og romslig sittegruppe, som fører til en delvis overbygd starpod og privat svømmebasseng, omgitt av majestetiske Tamboti-trær og med utsikt over den berømte Marico-elven.

Den bortgjemte Safari-suiten er komfortabelt innredet i lyse, dristige farger, livlige teksturer, toner og tilpassede utførelser. Med din egen spillkjøring kjøretøy og feltguide, Jacis berømte uteserveringsopplevelser og Safari Suite hjemmefra som din private bushveld-base, det er ganske enkelt det perfekte, eksklusivt bruk safari gjemmested.

Vis mer
Vis mindre

Safari Lodge Nare Suite

Nøye kombinere moderne design med en miljøvennlig bushveld-estetikk, den nybygde Nare Suite er en idyllisk, privat safarihavn for familier og grupper. Suiten har nylig blitt mesterlig ombygd, og har nå luksuriøst plass til opptil 6 gjester på eksklusiv bruk.

Nare Suite ligger ulastelig i sine rolige, naturlige omgivelser, plassert bare et steinkast unna sitt eget aktive vannhull, gir uendelige muligheter til å se en rekke dyreliv som passerer gjennom området.

Med din egen spillkjøringskjøretøy og feltguide, Jacis berømte uteserveringsopplevelser og den imponerende romslige Nare Suite som din private safaribase, alle medlemmene i gruppen din er sikre på å få mest mulig ut av deres Madikwe-eventyr.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål