WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

Suitene på Jaci's Safari Lodge er innredet i livlige farger og afrikanske teksturer.

Hver suite huser et stort mosaikkbad (stort nok til at to deler), en privat utendørs dusj og et opphengt utsiktsdekk hvor vortene ruller i gjørma eller treekorn som dart gjennom løvverket.

Lodge har stråtak, lave steinvegger og lerretspaneler som ruller opp, og tilbyr seks romslige telt suiter som slipper inn utsiden, noe som gir en eksklusiv afrikansk safariopplevelse.

Suitene er utstyrt med gulvvarme for å sikre at du er komfortabel i de kjølige vintermånedene, og klimaanlegg og takvifte for å holde deg kjølig under solbrente sommerdager.

Vis mer
Vis mindre

Jaci Safari Lodge -Starbed Suite

De to nye Starbed Suites er selve symbolet på private romantiske safari overnatting. Disse luksuriøse suitene ligger over 2 plan, og er ideelle for bryllupsreisende og spesielle anledninger.

Slående farger, autentiske innredningsdetaljer, dristige møbler og luksuriøse utførelser gjenspeiler stil, klasse og raffinement med Jacis bushveld twist.

Hver suite har et utvalg av å sove innendørs eller under den afrikanske himmelen, 2 king-size-senger (ett på taket under stjernene), utendørs dusj og innendørs bad, i tillegg til salongområder, egen safaribar og utsiktsdekk.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål