WeTu Analytics

Jaci's Safari Lodge

Jaci Safari Lodge Tented Suites

(6 Rom)

Med stråtak, lave steinvegger, private utvendige dusjer og visningsdekk, lerretrullingspaneler og store håndmosaikkbad, de romslige teltsuitene slipper sømløst utendørs inn.

Alle de seks suitene i safari-telt er innredet i livlige farger og afrikanske teksturer, og er utstyrt med klimaanlegg og takvifte.

Vis mer
Vis mindre

Jaci's Safari Lodge Starbed Suite

(2 Rom)

De to Starbed suitene er innbegrepet av private, eksklusiv romantisk safariinnkvartering. Sett over to nivåer, disse luksuriøse suitene er ideelle for bryllupsreise og spesielle anledninger. Med et utvalg av sove innendørs eller under den afrikanske himmelen, hver suite har to king-size-senger, utendørs dusj og innendørs bad, samt salongområder, en safaribar og utsiktsdekk.

Slående utbrudd av farger, autentisk dekor berører, dristige møbler og skreddersydde overflater gjenspeiler stil, klasse og raffinement med en vanlig Jacis bushveld-vri.

Bushveld romantikk personifisert... Disse to suitene er innredet med utbrudd av farger og skreddersydde overflater, med takutvidelser som gir gjestene den unike muligheten til å sove under et teppe av afrikanske stjerner, helt nedsenket i fred og ro i bushveld.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Jaci's Safari Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål