WeTu Analytics

Chundu Island

Kanskje Chundu beste ressurs er beliggenheten. Chundu Island ligger i hjertet av Zambezi nasjonalpark, bare 21 km fra Zimbabwes majestetiske Victoria Falls. Øya ligger ypperlig til ved elven Zambezi, og er kun tilgjengelig med båt. Herfra kan gjestene oppleve Afrika i sin reneste tilstand. Det er fredelig, rolig og vakker, men samtidig, gjester har muligheten til oppleve beste Zimbabwe har tilby. Fred og ro med muligheter for spennende søking og eventyr.

Etter kjas og mas i Vic Falls, en by som henvender seg til både adrenalinjunkier og nysgjerrige, nyte deilig kjølt øyliv. Chundu Island er en eksklusiv hytte med tilgang til den vakre 1,4 km lange øya på den mektige Zambezi-elven. Hytta er bygget i skyggen av praktfulle elvelinetrær som blander seg med naturen, og tilbyr romslige rom med bred utsikt over elven i Zambezi nasjonalpark eller bredden av elven på den zambianske siden.

Fra Chundu Island er det mye å gjøre både på vannet og på land: Glorious solnedgang cruise med snacks og cocktailer, kontrasterende spenning og fred i kanopadling på elva, morsomt fiske, spennende spill stasjoner og buskturer i Zambezi nasjonalpark for å nevne noen, alt under ledelse og omsorg for profesjonelle og erfarne guider.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Chundu Island

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål