WeTu Analytics

Chundu Island

Kanskje Chundus beste ressurs er beliggenheten. Chundu Island ligger i hjertet av Zambezi nasjonalpark, bare 21 km fra Zimbabwes majestetiske Victoria Falls. Øya er ypperlig plassert ved Zambezi-elven og kun tilgjengelig med båt. Herfra kan gjestene oppleve Afrika i sin reneste tilstand. Det er fredelig, rolig og vakkert, men samtidig har gjestene muligheten til å oppleve det beste Zimbabwe har å tilby. Fred og ro med muligheter for spenningssøking og eventyr.

Etter kjas og mas i Vic Falls, en by som henvender seg til både adrenalinjunkiene og de nysgjerrige, kan du unne deg deilig avkjølt øyliv. Chundu Island er en eksklusiv hytte med eneste tilgang til den vakre 1,4 km lange øya ved den mektige Zambezi-elven. Hytta er konstruert i skyggen av praktfulle elvetrær som blander seg med naturen, og tilbyr romslige rom med bred utsikt over elven inn i Zambezi nasjonalpark eller bredden av elven på den zambiske siden.

Fra Chundu Island er det mye å gjøre både på vannet og på land: Herlige solnedgangscruise med snacks og cocktailer, den kontrasterende spenningen og freden ved kanopadling på elven, morsomt fiske, spennende viltturer og buskturer i Zambezi nasjonalpark for å nevne noen, alt under ledelse og omsorg av profesjonelle og erfarne guider.

REISE MED OSS TIL VICTORIA FALLS, ZIMBABWE

En øysafari på bredden av Zambezi

Chundu Island ligger 21 km oppstrøms fra Victoria Falls, og er uten tvil en av de mest pittoreske elveøyene på Zambezi-elven og setter tonen for en rolig og avslappet øysafari i hjertet av Zambezi nasjonalpark.

RØYKEN SOM TORDNER

Bli forelsket i øya vår

Mange mennesker fra hele verden strømmer til byen Victoria Falls for å se selv den tordnende fossen som er et av de syv underverkene i verden. Etter å ha planlagt turen og betalt for flybilletten, er det perfekt fornuftig å få mest mulig ut av reisen og oppleve noen av de andre underverkene som tilbys.

PÅ BREDDEN AV ZAMBEZI

Unn deg livet på øya

Etter kjas og mas i Vic Falls, en by som henvender seg til både adrenalinjunkiene og de nysgjerrige, kan du unne deg deilig avkjølt øyliv. Chundu Island er en eksklusiv hytte med eneste tilgang til den vakre 1,4 km lange øya ved den mektige Zambezi-elven. Hytta er konstruert i skyggen av praktfulle elvetrær som blander seg med naturen, og tilbyr romslige rom med bred utsikt over elven inn i Zambezi nasjonalpark eller bredden av elven på den zambiske siden. Nyt fantastiske solnedganger, cocktailer og et stort svømmebasseng med utsikt over elven.

EN FERIE FOR BUDSJETTET

Bruk tiden din på å se solnedganger, ikke pengene dine

For å gjøre ferien så bekymringsløs som mulig, har vi inkludert så mange aktiviteter som mulig i prisen; og for å spare deg for stresset med daglig budsjettering, er alle måltider, te og kaffe, lokal brus, lokale øl, lokale brennevin og lokale viner også inkludert. For å toppe det, for de som ønsker å se Victoria Falls uten å bekymre seg for å bo i byen, tilbyr vi en gratis dagsoverføring til byen på en av dagene.

LEVE LIVET PÅ DEN VILLE SIDEN

Opplev Zambezi nasjonalpark med stil

Zambezi-elven har tiltrukket seg oppdagelsesreisende i århundrer, noe som til slutt resulterer i utviklingen av Zambezi nasjonalpark som fortsetter å lokke besøkende fra Sør-Afrika og utlandet som tradisjonelt har brukt grunnleggende hytter eller telt som base for å se i parken. Chundu Island tilbyr et nytt, stilig alternativ: komfortabelt innredede store lerretsrom med palmer, private dagsenger, en fullservicebar, svømmebasseng, massasje på rommet, samt safari og landaktiviteter i komfortable kjøretøy med individuelle bøtteseter, og på vannet oppblåsbare kanoer og store komfortable lektere for solnedgangscruise langs bredden av reservatet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Chundu Island

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål