WeTu Analytics

House In The Wild

River Cottage

(1 Rom)

En dobbel med et stort bad med kobberbad, en stor veranda og stue. Denne hytta er perfekt for de parene som liker å våkne opp med soloppgangen over elven, privatliv, og se flodhester velte seg nedenfor.

Vis mer
Vis mindre

Warburgia Cottage:

(1 Rom)

I skyggen av et stort Warborgia-tre, et dobbelt bad med massivt bad med utsikt over elven. Det er et avslapningsområde på loftet ovenpå, med flott utsikt over elven, som har to nydelige dagsenger som kan brukes for barn.

Vis mer
Vis mindre

The Original Cottage

Denne hytta har en stor veranda med to dobbeltrom, begge med eget bad, hver med badekar og en utendørs stjernedusj.

Vis mer
Vis mindre

Marula Cottage

Denne private hytta har to store doble rom med eget bad med egen stor privat plen, veranda og salong med stor peis og bar.

Vis mer
Vis mindre

Hippo Cottage

Ligger på et vakkert sted i skyggen av enorme løvtrær ved bredden av elven Mara, og med sin egen enorme veranda og bad med utsikt over elven, dette er det perfekte rommet for en privat luksussafari.

Vis mer
Vis mindre

Olerai

(1 Rom)

Denne hytta ble ferdigstilt i oktober 2021 og har samme design som Hippo Cottage, en tvilling/dobbel ensuite, gjemt i enorme trær og ser nedstrøms mot solnedgangen. Det er en utendørs stjernedusj og et stort kobberbad med utsikt over elven. Det er en vakker veranda med en avslappende plass hvor du kan nyte privat servering, slappe av og nyte kvalitetstid, eller fange opp verden (hvis du må...)

Vis mer
Vis mindre

Kisaru Cottage

Denne nybygde (oktober 2023) private hytta oppkalt etter vår beboende gepard har to store doble rom med eget bad med egen stor privat plen, veranda og salong med stor peis og bar.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

House In The Wild

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål