WeTu Analytics

House In The Wild

Game drives

Våre erfarne guider kjenner området intimt, og det er rikelig med spill å se i Enonkishu, Lemek og Ol Chorro Oiruwa Conservancies. Store katter, elefanter og slettespill blir ofte sett i løpet av en 15 minutters kjøretur fra huset.

Safari - Se dyrelivet og landskapene rundt oss og lær om hva som gjør Maasai Mara så spesiell.
Naturen til fots - ta en guidet tur for å lære mens du trener. Anbefalt å gå ut for 1 eller 2 timer, egnet for hele familien med barn over 7.
Futures in the Wild Tour- Besøk til Mara Training Center grunnlagt av Tarquin og Lippa Wood, lære om rangeland management og deres innsats for å samarbeide med lokalsamfunn for å gjenopprette og opprettholde det naturlige miljøet gjennom Sustainable Rangeland Management. Besøk våre Futures in the Wild Women's prosjekter:
Treplanting: Møt kvinnene som driver trærne i det ville barnehagen og plant et tre.
Perlearbeid: Se våre kvinners perleprosjekter og lær å lage deg et Maasai-armbånd.
Tennis - det er en tennisbane med baller og racketer.
Lokale skolebesøk - besøk den lokale Emarti skolen, grunnskolen og videregående skole som ble bygget av Wood-familien og møte de fantastiske og varme barna fra Emarti samfunnet.
Besøk det lokale storfemarkedet - en livlig og summende atmosfære og en bit av det virkelige liv i Maasai Mara.
Fiske i Mara-elven - ta en tur etter en morgenkjøring eller over solnedgang på kanten av Mara-elven og fiske etter steinbit. Hvis du fanger det, ta et bilde og slipp det!
Besøk til Rhino Sanctuary gjester kan gå med neshornet, mens du er beskyttet av væpnede rangers.

Manyatta besøk - Tilbring en time på den lokale Maasai Village, lære om hvordan hyttene deres er laget, hvordan du lager ild med bare et par kvister, lytt til mammas synge og møte barna. Ta en titt på noen av deres håndlagde smykker med perler, eller kjøp noe å ta med hjem!

Helikopterflyvninger over Mara Plains, se Endafar infoark
Balloon Safari's - våkne opp ved daggry og flyte over dyrelivet og Maasai Mara - en gang i livet mulighet.

En boda boda ride - Ta en tur på noe annet! Tilbring morgenen med å kjøre off-road på en boda boda (motorsyklene sett over hele vår del av Afrika) gjennom Enonkishu Conservancy, ender opp med en frokost med utsikt over Mamusi Dam.

Besøk Mara Elephant Project - vår partner for å beskytte elefantene i dette området og redusere konflikt mellom mennesker og dyreliv. Snakk med guiden din om å arrangere et besøk til hovedkontoret

Terrengsykling

Vis mer
Vis mindre

Guided walks

Det er en stor mengde og utvalg av fuglearter rundt huset. Mye kan ses på guidede turer langs elvebreddene.

For de mer energiske gjestene, er en guidet tur/klatre opp Kileleoni Hill vel verdt det. Å være det høyeste punktet i Greater Mara Ecosytem, utsikten strekker seg ut så langt øyet kan se. Også et flott sted for solnedganger eller busk frokost for de som heller vil gå opp i bilen!

Vis mer
Vis mindre

Farm activities

Når som helst på dagen, er det bundet til å være en slags interessant aktivitet som skjer på gården. En tidlig morgen 15 minutters gange til meieri flokken å melke en ku for morgenkaffen gjør det enda mer deilig.

Vis mer
Vis mindre

Cultural visits

En autentisk opplevelse der vår lokale maasai-guide tar deg med til familiens hjem eller Emarti grunnskole og videregående skoler ligger 5 km fra hovedgården, som krysser over elven ved Emarti-broen. Med over 700 barn å besøke gjestene får alltid en varm velkomst.

Vårt team av maasai vaktmenn på gården er også talentfulle sangere og dansere, og alltid villig til å utføre sin nyeste tradisjonelle hit ved solnedgang på plenen ved huset.

Vis mer
Vis mindre

Rhino Sanctuary

I utkanten av åsen kan gjestene komme opp nær tamme neshorn i Rhino-helligdommen.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Sitt på bredden av mara elven og se hvem som kan fange den største steinbit.

Vis mer
Vis mindre

Tennis

Der er en tennisbane på gården, 15 minutters gang fra huset eller 5 minutters kørsel derfra.

Vis mer
Vis mindre

Mountain bike riding

Kjør langs sjiraffen og sebraen til Naretoi, eller dra ned til Mara Training Center hvor du kan besøke Wild Shamba eller se kvinnene perle.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

House In The Wild

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål