WeTu Analytics

Bakers Lodge

Baker's Lodge ligger på den sørlige bredden av den mektige Nilen, og har ti vakkert innredede safari-suiter med rolig utsikt over elven. Oppkalt etter den engelske oppdagelsesreisende Samuel Baker — den første europeeren som ser fossen og kaller den — ligger hytta blant store skyggefulle trær og våtmarksområder.

Denne miljøvennlige hytta har en sentral salong med stråtak, spisestue og bar, og tilbyr en «Afrika av gammel» følelse. Du kan kjøle deg ned i det forfriskende bassenget, slappe av med en bok under skyggefulle trær mens elven renner forsiktig forbi, og runde dagen med en solnedganger eller to. Solnedgangene her er virkelig magiske. Utenfor bespisning og multiretters middager er en skikkelig godbit for gjester, alle servert av oppmerksomme personale.

Alle de romslige hyttene med stråtak er bygget på hevede tredekk for å dra full nytte av kjølig bris og spektakulær utsikt over elven, og tilbyr vakkert innredede bad med solvarmet dusj (noen har også badekar). Du kan godt se vår bosatt flodhest vasse i grunne bare noen skritt fra rommet ditt, som ligger langt fra hverandre slik at det ultimate gjestenes privatliv.

Vi anbefaler et opphold på 3 til 5 netter for å slappe helt av og sette pris på dette varierte økosystemet som tilbyr så mye å se og gjøre.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bakers Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål