WeTu Analytics

Bakers Lodge

Safaris in Murchison Falls National Park

Murchison Falls nasjonalpark i nord-vest i landet er Ugandas største nasjonalpark, og sammen med tilstøtende dyreliv reserver danner en enorm villmark som dekker over 5 000 km2. Her finner du et bredt utvalg av dyreliv, skogsprimater og 450 fuglearter.

Den mektige Nilen, den lengste elven i verden, strømmer gjennom hjertet av parken for en avstand på 120 km, på sin 6 500 km reise fra Lake Victoria til Egypt og Middelhavet. Parkens midtstykke er den eksplosive 40 meter høye Murchison Falls, hvor Nilen tvinges gjennom et 8 meter langt gap i Rift Valley. Nedstrøms, Nilen renner stille mot Lake Albert som den kommer inn gjennom en stor papyrus delta. Det er denne fredelige 40 km strekningen av elven som gir parkens førsteklasses dyreliv opptog.

Sjimpanse sporing i nærliggende Budongo Forest er tilgjengelig, og definitivt verdt å tilbringe en ekstra dag for, og fuglevoktere vil bli glad av ulike lokaliserte arter inkludert Shoebill. For fiskerne er det utfordringen med å fange den massive Nilabbor.

Nyt spillstasjoner i Murchison Falls National Park, samt en minneverdig båttur opp Nilen til foten av fossen. Vannets enorme kraft og utsikten over fossene er spektakulære fra nærbildet. Forbedre parkopplevelsen din ved å kombinere elvreiser med en safari. Reis med båt til Nildeltaet og kom tilbake med en spillstasjon gjennom det spillrike Buligi-området. Kjør til toppen av fossen og gå ned til bunnen av Fajao Gorge, før du returnerer til Baker's Lodge med båt.

Vi driver vår egen flåte av elvebåter — varierende i størrelse for ulike aktiviteter som spillvisning, fugletitting og fiske. Vi kan organisere private middager, lunsjer, frokost og snacks ombord i båten. Baker's Lodge er et flott utgangspunkt for de som er opptatt av å fiske etter Nilabbor. Vi opererer med en streng fangst- og frigivelsespolitik.

Vis mer
Vis mindre

Boat Safaris to Murchison Falls

Vår flåte av vannbåter kjører planlagte og private turer daglig, direkte fra vår private hytte brygge til parkens midtpunkt — den fantastiske Murchison Falls i Fajao Gorge. Omtrentlig 3 timer på vannet gir utmerket safari visning til og fra fossen, båtene tilbyr muligheten til å være vitne på nært hold de vrimlende flodhest og krokodille bestander på elva, samt en mengde dyr og fugleliv på elvebreddene. Cruiset kan kombineres med safari, en tur opp på siden av fossen eller et solnedgangscruise.

Vis mer
Vis mindre

Boat Safaris to the Victoria Nile Delta

Victoria Nile-deltaet, en 17 km lang reise nedover fra Baker's Lodge, huser sjeldne våtmarksfugler, inkludert skoebill og papyrus endemiske arter. Morgencruise tilbyr et visuelt syn av tåke som stiger ut av speilet, beroliger vann mens våre båter navigerer papyruskanalene i deltaet. Planlagte og private deltacruise går fra hytta med et «frokost ombord» -alternativ som tilbys om morgenen (med forbehold om minimumstall).

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Nilen ved Murchison er kjent for sitt spennende sportsfiske. Stor, sterk Nilabbor i det turbulente vannet under fossen, samt flere arter av kattfisk fiskes og en rekke mindre arter som vanligvis brukes som levende agn for større fisk. Fisking foregår på et strengt «fangst- og frigjøringssystem» og kan gjøres med våre erfarne lokale fiskeguider; fra land eller fra våre båter som er ideelt dimensjonert og utstyrt for å takle forholdene og få tilgang til de eksterne bassengene ved elvebredden.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Bakers Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål