WeTu Analytics

Victoria Falls Horse Safaris

Kaller alle nybegyndere, erfarne og «Jeg tror jeg kan gjøre dette» hestryttere i Victoria Falls området, vi har den perfekte ferieaktivitet for deg.

Våre hesteryggen går fra Minor Resort langs stier i nasjonalparken, tar deg gjennom naturskjønne afrikanske Bushveld med god fugletitting og spennende muligheten for å fange dyreliv. Vi tilbyr halvtime barnas ponni rides, to timers stier og halv dag outrides slutter med lunsj i duftende urtehage.

Vi har tolv dedikerte turponnier, med de mest herlige navn som King's Glory, Night Landing, Storm, Bluff, grevinne, Senere, Treacle og Tamarind. Ponniene er godt trente og vennlige, og er erfarne dyreliv turponnier. Vektgrensen for ridning er 100kg/220 pounds.

Feirer en spesiell jubileum? Våre finutformede, autentiske hestevogner, vakkert ferdig i Royal Blue, tilbyr en virkelig unik utflukt rundt den frodige Minor Hotels resort, skaper ikke bare en følelse av nostalgi for en svunnen æra av nåde og sjarm, men også komfort og en forhøyet utsikt; ideell for spesielle anledninger.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Victoria Falls Horse Safaris

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål