WeTu Analytics

Victoria Falls River Safaris

De eventyrfylte historiene om den mektige Zambezi-elven i Afrika er legendariske, mange en uredd reisende har drømt om å utforske denne fantastiske elven.

Victoria Falls River Safaris opererer en rekke fantastiske Zambezi utflukter:

Tidlig morgen, lunsj og solnedgang Cruises

Cruisene går oppstrøms i Mosi-OA-Tunya nasjonalpark, og utforsker de mange Zambezi-øyene og kanalene. Flodhester og krokodille kan bli oppdaget gjennom hele året, og i vintermånedene er det mulighet for å se elefanter i vannkrysset til øyene.

Et lett måltid serveres på lunsjsafari, og snacks serveres på en øy tidlig om morgenen og solnedgangen. For de som ønsker eksklusivitet, kan Private River Safaris bestilles.

Vann Taxi Transfer

Gjester som bor p de to hotellene p Minor Resort; elegante Royal Livingstone Hotel og vakre AVANI Resort, kan transporteres til deres hotell i fabelaktig stil; med elvebåt p mektige Zambezi-elven.

Zambezi Fisketur

Tiger fiske på den praktfulle Zambezi er en uforglemmelig Livingstone opplevelse. Fisket starter på Kalai øy ca 9 km over fossen og beveger seg nedover mellom øyene, utforsker de smale kanalene, nyter fiske, stor fugling og spotting elv dyreliv.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Victoria Falls River Safaris

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål