WeTu Analytics

Victoria Falls River Safaris

Early Morning River Cruise

Et ypperlig morgen elvebåteventyr på den mektige Zambezi-elven.
En frokostbit og forfriskninger servert på en øy fullfører denne naturskjønne to timers båtturen.

Aktivitets varighet - Ca. 2 timer
Aktivitet Tid - 08h30 - 10h30
Minimum Pax - 2

Private båtpriser tilgjengelig for følgende numre:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vis mer
Vis mindre

Lunch River Cruise

Utforsk elvens slyngende kanaler og mange øyer over Victoria Falls som er rike på fugl og elv dyreliv før du stopper på en øy for en lett piknik lunsj og forfriskninger.

Aktivitets varighet - Ca. 2 timer
Aktivitet Tid - 12h00 - 14h00
Minimum Pax - 2

Private båtpriser tilgjengelig for følgende numre:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vis mer
Vis mindre

Sunset River Boat Safari

Når lyset mykner og dyrelivet drar til elven for sin siste drink på dagen, sent på ettermiddagens spillvisningscruise begynner. Lette snacks og solnedganger fullfører denne magiske opplevelsen på Zambezi.

Varighet av aktivitet - Ca to timer
Aktivitet Tider
Sommer - 16h30 - 18h30
Vinter - 16h00 - 18h00
Minimum Pax - 2

Private båtpriser tilgjengelig for følgende numre:
1 - 6 Personer
1 - 8 Personer
1 - 10 Personer
1 - 14 Personer

Vis mer
Vis mindre

Water Taxi Transfer

VANN TAXI SERVICE TIL DEN KONGELIGE LIVINGSTONE HOTEL

Beboere på Royal Livingstone Hotel og AVANI Victoria Falls Resort kan transporteres til deres destinasjon i fantastisk stil; med båt på elven Zambezi. Avgang fra dekk ved Royal Landing, gjester blir dratt bort med en båt for en spennende 10 minutters båttur nedstrøms til Royal Livingstone Hotel Sun Deck og hjertelig velkommen av hotellets innsjekking. Dette er den ultimate introduksjonen til mektige Zambezi, og en spennende start på en Livingstone ferie.

Vi tilbyr også flyplasstransport (mot en ekstra kostnad) som slipper gjestene på Royal Landing for vanntaxi, mens bagasjen er beleilig tatt til hotellet med bil.

RESTRIKSJONER

Ved svært sjeldne anledninger, på grunn av lave vannnivåer før det første sommerregnet, er det kanskje ikke mulig å navigere i strykene i området under Princess Island. Skulle dette skje, vil vanntaxitjenesten ikke kunne operere, klienter vil bli informert tilsvarende og en veitransport vil bli arrangert.

Vis mer
Vis mindre

Zambezi Fishing Safaris

Å fange en Tiger Fish er en av de mest spennende og utfordrende møtene for ivrige sportsfiskere; og Tiger fiske på den praktfulle Zambezi i vakker natur er en uforglemmelig afrikansk opplevelse.

Hvis du er ute etter en «wow» morgendagens fritidsaktivitet på Zambezi-elven, kan du ikke gå galt med en Tiger fisketur. Å fange en Tiger Fish er en av de mest spennende og utfordrende møtene for ivrige sportsfiskere; og Tiger fiske på den praktfulle Zambezi i vakker natur er en uforglemmelig afrikansk opplevelse.

Rangert av mange sportsfiskere som den fineste ferskvannskampfisken i verden, er dette kraftige og raske rovdyret sikker på å gi deg en god løp for pengene dine. Med over 75 arter i Zambezi er det en god sjanse for å oppleve det flotte øyeblikksøyeblikket før du slipper fangsten tilbake i vannet.

Vi bruker spesialdesignede propellfrie safaribåter som kan klemme elvens kant og øyer for å nå de beste fiskeplassene på Zambezi. Fisket starter på Kalai øy ca 9 km over fossen. Deretter beveger vi oss nedover mellom øyene, utforsker de trange kanalene, nyter fiske, stor fugling og spotting elv dyreliv.

Alt fiskeutstyr og takler er levert; en standard erstatningsavgift vil bli belastet for tapte lokker. Ikke-fiskepartnere er velkomne til å bli med i elven safari erfaring, vi tilbyr spesielle ikke-fiske partnerpriser.
Maksimalt antall personer per tur er 6; enten 6 sportsfiskere eller 3 sportsfiskere og deres partnere.
Prisen inkluderer returtransport til din Livingstone overnatting, tidlig morgen te og kaffe, en lett matbit og kalde drikker.
Du kan ikke fiske i løpet av 3 måneders gyteperiode, fra begynnelsen av desember til slutten av februar.


På 07h30 samles innbyggere på Minor Resort Hotel med båt på Royal Livingstone Hotel dekk, og en veitransport vil hente gjester fra overnatting i Livingstone by. Avreise er kl. 08.00 fra Royal Landing brygge for en spennende morgenfisking på Zambezi.

Vis mer
Vis mindre

Ultimate River Cruise

Kombiner to fantastiske Zambezi River Safaris og gjør den perfekte Combo Sunset River Safari

Opplev det beste fra begge verdener på denne fantastiske Zambezi River Sunset Cruise med en forskjell. Ultimate River Cruise kombinerer den pittoreske roen i det afrikanske Queen Sunset Cruise med spenningen av en River Boat Safari for å oppleve de forskjellige aspektene av denne legendariske elven.
Som en mindre båt, kan elven Safari Boat meander langs fjerntliggende smale kanaler og fart over stryk, mens den afrikanske dronningen tilbyr muligheten til å hvile og nyte nådig gjestfrihet. Ultimate River Cruise Experience tilbyr begge elvecruise i en eksepsjonell kombinasjonsaktivitet som vil sikre at du opplever den perfekte Zambezi River Sunset Safari.

På Royal Livingstone-dekket, gå ombord på River Safari-båten for en spennende rask tur over strykene, og senk deretter til et rolig tempo for å nyte nærbilde elvespill og fugling før du stopper for deilige forfriskninger på en av øyene. Eventyret fortsetter deretter oppstrøms på den zimbabwiske siden av Siloka Island hvor du blir med den afrikanske dronningen for å skåle Zambezi-solnedgangen fra komforten til kapteinens hytte. Turen tilbake til Royal Landing i det falmende lyset er en magisk avslutning på Zambezi-opplevelsen din.

Returoverføringer fra lokale Livingstone-hoteller er inkludert i prisen. Samling for dette spektakulære to-og-en halv time cruise er på 15h30 om vinteren, og 16h00 om sommeren. Ved retur til Royal Landing, vil du bli overført tilbake til hotellet på ca 18:00 om vinteren og 18h30 om sommeren.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Victoria Falls River Safaris

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål