WeTu Analytics

Migrational Camps

Enorme flokker av gndebeest passerer like utenfor teltet ditt, etter en vandrende sti slitt over årtusener. Langt avgrensende flokker av gnist gjør den ikoniske store migrasjonen som reiser til en uendelig krets fra det sørlige Serengeti i Tanzania, opp nordvest mot den mektige Mara-elven, og tilbake igjen. Våre signaturtrekkende leirer ligger perfekt til i Serengeti og beveger seg med migrasjonen slik at du aldri går glipp av noe.

Opererer som to sesongleirer på fire steder innenfor Serengeti, Nyasi og Songa er satt opp på fire steder i forskjellige tider av året. Nyasi beveger seg med migrasjonen fra savannen i Lamai i det nordlige Serengeti til de korte gresslettene i det sørlige Serengeti. Songa flytter med folkevandringen fra de kuperte utbruddene av Kogatende i det nordlige Serengeti til de korte gresslettene i det sørlige Serengeti.

Hver leir har åtte telt med eget bad og et familietelt. Innredningen er inspirert av en forkjærlighet for natur og rå organiske materialer. Naturlig sengetøy og jordfarger reflekterer stillheten og freden i miljøet, slik at du kan føle deg koblet til omgivelsene mens du følger den stadig bevegelige migrasjonen. Det er også alltid mulighet til å ta en hel leir for dere selv.

Sletter av gylne gressletter strekker seg til fjerne horisonter under endeløs blå himmel som millioner av hoofbeats tromme jorden. Alt i Tanzania skjer i stor skala, og våre migrasjonsleirer setter deg i hjertet av det hele. Føl deg opphisselse av å være nær naturen, inkludert The Great Migration. Anbefalt tre til fire netters opphold, midt i naturen med alle de sofistikerte bekvemmelighetene du trenger. Perfekt for start eller midten av en reiserute.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Migrational Camps

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål