WeTu Analytics

Migrational Camps

Morning drives

Få en tidlig start og spis frokost i leiren, før du drar ut til de endeløse Serengeti-slettene hvor du vil tilbringe dagen med å drive gjennom gnu flokker og ta inn overflod av dyreliv.

Vis mer
Vis mindre

Breakfast & lunch picnics

Teamet vil gjerne pakke en frokost for deg å nyte ute i villmarken. Din guide vil finne det perfekte stedet; enten et naturskjønt område under et tre, eller en stein med utsikt; og vil sette opp bord, stoler og lekre godbiter å feste på.

Vis mer
Vis mindre

Day Safari to Ndutu or Southern Serengeti

Få en tidlig start og spise frokost i leiren, før du drar ut til de endeløse Serengeti slettene hvor du vil tilbringe dagen med å drive gjennom de gnu flokkene og ta i det rike dyrelivet som befolker sørlige Serengeti og Ndutu områder. Finn et tre å parkere under for en lat piknik lunsj, og kanskje en snooze i skyggen før roaming videre.

Vis mer
Vis mindre

Children's Safari

Vi ønsker barn i alle aldre velkommen, og fordi alle har sin egen private bil og guide, er det mulig for aktiviteter å planlegges rundt barnas interesse og oppmerksomhet spenner.

Familieenheten har en salong, slik at barna kan spre seg ut, ta over og ha sin egen plass.

Aktiviteter inkluderer sporing i leiren hvor barna lærer om de små tingene (fugler, insekter, planter); brettspill i leir; og spenningen ved nattspill driver og spotting med rampelyset.

Vis mer
Vis mindre

Authentic cultural experience (south only)

Når leiren ligger i sør kan gjestene besøke Datoga-stammen for et glimt inn i deres kultur og tradisjoner som de går om deres livsstil.

Datoga er nomadiske gjetere, avhengig i stor grad av ku og geitkjøtt og melk for deres kosthold.
I motsetning til Hadza, Datoga-kvinnen bære vakre smykker som de gjør seg
og fargerik tradisjonell slitasje. Armbåndene rundt håndleddene og anklene skaper en perkussiv
slå for deres sang, dans og hopping, som kan fortsette i dager og til og med år!

Vis mer
Vis mindre

Hot air ballooning (north - not possible from south)

Få en start før daggry og gå ombord på bilen som tar deg til utskytningsstedet. Klatre ombord i kurven, og beundre opplevelsen av å sveve stille over villmarken i freden i tidlig daggry. Land og nyt en overdådig frokost med bobler, og deretter hodet tilbake til leiren.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Migrational Camps

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål