WeTu Analytics

Mtomeni Safari Camp

På bredden av den store Letaba-elven, inne i provinsreservatet Letaba Ranch, er en juvel kalt Mtomeni Safari Camp. Oppkalt etter Jackleberry-trærne som skygger safari-teltene, er dette det perfekte stedet å sitte og se spillet få tilgang til vannet under leiren.

Besøkende til Mtomeni Safari Camp har tilgang til spillstasjoner, eller guidede turer om morgenen og kvelden. Reservets «No self-drive» politikk betyr at guidede spillet stasjoner gir gjestene en mulighet til å se både elveområdene langs Great Letaba, samt inn i mopani veld av Letaba Ranch.
Letaba Ranch er kjent for sine store flokker av elefant og bøffel. Reservatet er også et hot-spot for African Wild Dog observasjoner.
Gitt at leiren er uinngjerdet fra reservatet, og på bredden av den store Letaba-elven, er det hyppig dyreaktivitet i leiren om natten. Av denne grunn blir gjestene eskortert til og fra deres telt når de kommer til felles spisestue og leirbålplass.


Mtomeni Safari Camp har 5 safaritelt på tredekk, hver med to ¾ senger. Sengetøy, sengetøy og håndklær tilbys som en del av tariffen. Det er enkelt eget bad med spylt toalett, servant og dusjkabinett.
Kjøkkenet, spise- og leirbålfasilitetene er felles, og gir eventyrreisende en ideell mulighet til å møte og samhandle med andre likesinnede reisende. Du vil dele en gasskomfyr og leirbrann for matlaging, samt kjøleskap og fryser for oppbevaring av mat. De nødvendige gryter, servise og bestikk leveres også.
Der er ingen elektricitet, og paraffin eller sollanterner leveres til lys om natten. Hvis selvbetjent, ikke glem å ta med ved. Selv om det er trygt å drikke, liker noen ikke smaken av det lokale vannet, så du anbefales å ta med eget drikkevann på flaske. Dette er et malariaområde, og forholdsregler anbefales.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Mtomeni Safari Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål