WeTu Analytics

Queen Mary 2

Britannia Restaurant

Jean-Marie Zimmermann er designet av Cunards globale kulinariske ambassadør, og venter på deg i Britannia og Britannia Club. Gør en dramatisk indgang ned den store trappe i den elegante Britannia to tier spisestuen og fråde i overdådige menuer og perfekt opmærksomme service. Velg mellom en tidlig eller sen sittende eller bestille en Britannia Club Balcony bod og nyte single-sitting dining i den intime restauranten Britannia Club.

Vis mer
Vis mindre

Princess Grill Restaurant

Intim single sitteplasser Princess Grill restaurant med feilfri oppmerksom service og menyer fantastisk kombinere forskjellige smaker, teksturer og ingredienser for å overgå forventningene kveld etter kveld.

Vis mer
Vis mindre

Queens Grill Restaurant

À la carte-menyen er perfekt ledsaget av den oppmerksomme servicen i den mest luksuriøse spisesalen på Queen Mary 2. Den intime restauranten Queens Grill med én sittegruppe er selve symbolet på Cunards spisemuligheter.

Vis mer
Vis mindre

Todd English Restaurant - Speciality Dining

Vakker innredning med intime alkover med utsikt over bassengterrassen kompletterer spesialitet middelhavsretter som Pumpkin Puree Love Letters og Porterhouse of Lamb. Designet av anerkjente Chef Todd engelsk, kjent for sine restauranter i mange amerikanske byer.

*Reservasjoner anbefales, og det påløper et gebyr for nominell dekning.

Vis mer
Vis mindre

Kings Court

Nyt en uformell frokost, lunsj eller sen kveldsbuffé i den avslappede, selvbetjente restauranten Kings Court. Om kvelden kan du nyte en unik opplevelse mens restauranten forvandles til fire vekslende intime arenaer; Lotus: asiatisk mat, Carvery: britisk stil utskårne steker, La Piazza: italiensk mat og kokkens bysse: som kokkene avslører kulinariske hemmeligheter.

Vis mer
Vis mindre

Queens Room

Den elegante tradisjonen med ettermiddagste er en Cunard-signatur som ikke må gå glipp av. Hvithanskede servitører serverer herlige agurksmørbrød, fersk scones og te ledsaget av lyden av orkesteret i den praktfulle ballsalen Queens Room.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Queen Mary 2

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål