WeTu Analytics

Golden Princess

Traditional Dining

Skipet tilbyr flere formelle spisestuer i cruisetradisjonen, med tradisjonell servering på samme tid for hvert måltid, og oppmerksom service levert av en personlig servitør gjennom hele cruiset. Du finner tradisjonelle spisesteder som Canaletto spisesal.

Vis mer
Vis mindre

Anytime Dining

Anytime Dining betyr at gjestene ikke er begrenset til å spise på et fast tidspunkt eller sted på skipet. I stedet er valget av når og hvor du skal spise fleksibelt. Ombord Anytime spisesteder omfatter Donatello Dining Room og Bernini Dining Room.

Vis mer
Vis mindre

Specialty Dining

Skippens restauranter er populære, og serverer utsøkte lokale spesialiteter og gourmetfavoritter. Reservasjoner anbefales, og dekker et pristillegg. Alternativer for spesialitet spisesteder inkluderer Sabatini's, Crown Grill og Ultimate Balcony Dining.

Vis mer
Vis mindre

Casual Dining

Få deg en rask og tilfredsstillende matbit på skipets uformelle spisesteder, eller ta deg en matbit ved bassenget. Skipet er ombord i uformelle spisemuligheter inkluderer International Cafe, Horizon Court, lobbybar, vinbaren Vines, iskrem bar, Prego Pizzeria og Trident Grill.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Golden Princess

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål