WeTu Analytics

Seven Seas Voyager

Exquisite Cuisine - Savour...It's All Included.

Man kan forvente å betale ekstra for privilegiet av å spise nattlig på gourmetmat denne ekstravagante, ledsaget av eksepsjonelle viner og upåklagelig service, men vær trygg, det er alt inkludert.

Spis når som helst, hvor som helst og med hvem du velger i våre åpne sitteplasser restauranter. Bare be om et bord når stemningen slår til, og Maitre D' vil gjerne sette festen din.

Ved å bruke ferske lokale råvarer fra internasjonale markeder, deilige håndverkeroster og deilige bakevarer laget av det fineste importerte franske melet, kombinert med alle ferdighetene og fantasien til våre berømte kokker for å sette alt sammen — cruising har aldri smakt så godt.

Menyer endres daglig i Compass Rose, som en rekke ulike regionale retter tilbys i løpet av reisen din. Unn deg en søndagsjampanje og kaviarbrunsj på La Veranda eller Compass Rose. Spis i elegante omgivelser, inkludert ikoniske Prime 7, det fremste steakhouse på sjøen og nyt appetittvekkende entréer sammen med særegne gratis viner og brennevin.

Vis mer
Vis mindre

Compass Rose

Som flaggskiprestauranten ombord på hvert av våre skip, serverer den fantastiske romslige Compass Rose frokost, lunsj og middag, og har et eksepsjonelt utvalg av europeisk inspirert kontinental mat, samt smakfulle vegetariske og kosher-retter og næringsrike Canyon Ranch SpaceLub® -spesialiteter. Kompass Rose er elegant innredet i varme gyldne og rødbrune fargetoner, og har en vakkert raffinert atmosfære velsignet med naturlig lys i løpet av dagen. Når du bestemmer deg for å øke appetitten din, vil Maître D' veilede deg til et stille, romantisk bord for to eller et festlig større bord — reservasjoner er ikke nødvendig.

Vis mer
Vis mindre

La Veranda

La Veranda serverer frokost og lunsj, og er overmåte populær når som helst på dagen. La Veranda er romslig og komfortabelt uformell, og tilbyr regionale spesialiteter som ofte gjenspeiler kjøkkenene i landene som er påkalt, for eksempel grillet lammekoteletter med spansk sherrysaus eller pan-sautert havabbor. Retter presenteres i en buffé-stil som viser mangfoldet av menyen. La Veranda har også en autentisk pizzeria og en skyggefull utendørs veranda hvor du kan spise utendørs.

Vis mer
Vis mindre

Prime 7

Prime 7 er en ekte klassiker i alle forstand, og setter en ny standard i biffbillettpris med sin moderne tolkning av en amerikansk favoritt. Prime 7 er vakkert dekorert med smidige lenestoler, brent skog og rike jordfargede tekstiler, og utstråler en distinkt, intim eleganse. Dette er glamour omdefinert, en luksuriøs setting for å nyte klassisk biff-mat med en moderne stil.

Alle de tradisjonelle forrettene er her, inkludert Jumbo Lump krabbekaker, østers Rockefeller og fransk løksuppe gratinée. Selvfølgelig er biff den ubestridte stjernen, da det hele er USD A Prime og tørralderen minst 28 dager for å sikre den ultimate ømhet, saftighet og smak. «Côte de Boeuf» Bein-in Rib Steak, Porterhouse Steak og saftige Filet Mignon berører kun valgene. Muthwatering alternativer inkluderer Colorado Double Cut Lammekoteletter og ovn-stekt økologisk frittgående kylling. Prime 7 er kun åpen for middag, og du må reservere bord.

Vis mer
Vis mindre

Sette Mari at La Veranda

Hver kveld forvandles La Veranda til Sette Mari på La Veranda, en uformell og intim matopplevelse. Nyd en omfattende menu med autentiske antipasti og italienske specialiteter, som serveres à la carte og parret med fine italienske vine - gratis selvfølgelig. Delectable retter er tilberedt á la minute av våre talentfulle kokker bruker bare de ferskeste gourmetingrediensene og servert av våre oppmerksomme servitører. Sette Mari på La Veranda er kun åpen for middag.

Vis mer
Vis mindre

Signatures

Signaturer er en av to restauranter på sjøen (den andre er ombord Seven Seas Mariner). Å forberede autentisk, dekadent fransk mat er en kunstform og er raison d'être på vår franske restaurant, signaturer. Våre erfarne kokker fanger mangfoldet av fransk mat, tilbyr en utsøkt matopplevelse med fristende smak og fristende presentasjon. Følgelig er hver tallerken servert i signaturer helt sublim og rent fransk.

Klassikere som Quiche au Camembert og Foie Gras Terrine med Plum Marmalade erte ganen. Hovedretter som Rack of Lam med Morel Sopp og smeltet potet garnishes og Magret Duck Filet med Raspberry Vinaigrette opphisse sansene, spesielt når perfekt sammen med en herlig fransk vintage nøye utvalgt av vinkelner. Opplevelsen er så autentisk fransk at den rivaler at av de fineste parisiske restaurantene. Kun åpen for middag. Reservasjoner kreves for signaturer.

Vis mer
Vis mindre

Pool Grill

Den ultimate kom-som-du-er spisestue, Pool Grill kunne ikke være mer uformell. Gå over rett fra soling eller bading i bassenget. Stikk innom før eller etter en strandutflukt. Nyd en snack mellem aktiviteter. Pool Grill er åpen, men likevel rikelig skyggelagt for komfortabel servering. Nyt grillet burgere på bestilling, grillet sjømat, smørbrød og friske salater. Unn deg melk shakes, malter og hånddyppet iskrem desserter drysset med alle dine favoritt pålegg.

Vis mer
Vis mindre

Room Service

Å vite at gjestene noen ganger foretrekker å bare spise i komforten av sine suiter, tilbyr vi romservice døgnet rundt. Velg fra en omfattende romservicemeny, og ventepersonalet vil umiddelbart tjene bestillingen din i din egen suite. Under normal spisetid kan du også bestille fra Compass Rose menyen, som endres daglig og serverer kontinentale, vegetariske, kosher og Canyon Ranch SpacLub® -retter. Middager vil bli nådig servert kurs for kurs.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Seven Seas Voyager

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål