WeTu Analytics

Silver Cloud

The Restaurant

Silversea viktigste spisesalen med sølv, krystall og levende lys omkranser sine gjester med sofistikert eleganse og upåklagelig service. Moderne, internasjonale retter er laget av talentfulle kokker, og menyer har regionale spesialiteter som er unike for destinasjoner gjestene besøk på deres cruise. For eksempel, Ristede chilenske Sea Bass mens du cruiser de chilenske fjordene og den indiske kyllingkorma på vei til Mumbai. På dagevis kan du velge noe fra La Collection du Monde, en rekke eksklusive retter laget eksklusivt for Silversea av Grands Chefs Relais & Châteaux.

Restauranten tilbyr åpen sitteplasser, noe som betyr at det ikke er noen tildelte tider, ingen tildelte bord. Du står fritt til å spise når, hvor og med hvem du vil.

Vis mer
Vis mindre

La Terrazza

Et guddommelig utvalg av Italias beste mat serveres à la carte i La Terrazza. Autentiske oppskrifter og de ferskeste ingrediensene kommer sammen med teft og lidenskap - et smakfullt uttrykk for Silversea karakteristiske italienske arv som omfavner rektorene i Slow Food — fersk, bærekraftig og lokalt dyrket.

Slow Food er et øko-gastronomisk konsept som begynte på et gressrøtter nivå som reaksjon på «Fast Food» og er dedikert til skikkelig landforvaltning samtidig som kulturmattradisjoner bevares. For eksempel bruker La Terrazza bøffel mozzarella fra Napoli, økologisk balsamicoeddik og olivenolje fra Umbria og lufttørket skinke ut av Parma. Emilia-Romagna-regionen produserer også Silversea 24 måneders gamle Parmigiano Reggiano, mens pastaen lages daglig om bord.

La Terrazza er åpen for uformell frokost og lunsj med innendørs eller utendørs servering på utendørsterrassen. Om kvelden forvandles La Terrazza til en tradisjonell italiensk à la carte-restaurant.

*Oppholdsplasser er begrenset til middag, og reservasjoner anbefales.

Vis mer
Vis mindre

Le Champagne

Den eneste Wine Restaurant by Relais & Châteaux på sjøen finner du ombord på luksusskipene i Silversea. Unn deg en kveld hvor fine viner suppleres med en fast smaksmeny med regionalt inspirerte retter i intime og elegante omgivelser. En ekstraordinær seks-retters opplevelse feirer verdens mest fremtredende vinregioner.

*Reservasjoner er påkrevd, og det påløper en reservasjonsavgift per gjest.

Vis mer
Vis mindre

Pool Grill

Praktisk ved bassenget til lunsj, inkludert fersk pizza fra ovnen og lettere mat. Kom natta, er arenaen forvandlet til The Grill med «hot rock» servering under stjernene. Dette morsomme, interaktive matlagingskonseptet gjør at gjestene kan grille sin egen sjømat og førsteklasses kjøtt rett ved bordet sitt på en oppvarmet vulkansk steinplate.

Uformelt og praktisk. I Pool Bar kan du nyte cocktailer med bløt havbris. Alternativene ved bassenget tilbyr sunne CruisElite-valg og lett mat til lunsj og middag, inkludert grillet kjøtt og fersk pizza fra ovnen.

Når stjernene begynner å kikke ut fra en mørkere himmel, blir toppdekket på Pool Bar & Grill forvandlet til The Grill - et intimt utendørs spisested med en morsom, interaktiv Black Rock Grill-opplevelse. En forvarmet vulkansk stein blir brakt til bordet ditt, slik at du kan lage slike delikatesser som biff, kalvekjøtt, svinekjøtt, lam, laks, fisk eller reker akkurat til din smak rett ved ditt eget bord. Og for et bord det er. En hvit lin duk lastet med lekre småretter, og hvert sete med uovertruffen havutsikt.

Vis mer
Vis mindre

In-Suite Dining

Spis kurs for kurs på valg fra The Restaurant i middagstidene. Romservice er alltid gratis og alltid et alternativ. Tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Silver Cloud

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål