WeTu Analytics

Silver Cloud

Owner's Suite

Denne stilige leiligheten tilbyr bekvemmeligheten av plass, komfort og service. Det er en perfekt blanding av ekspedisjonsopplevelse med en luksuriøs livsstil. Suiten har 1 eller 2 soverom, separat spiseplass, stue med sittehjørne, espressomaskin, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Grand Suite

Faglig designet og utsøkt innredet, Grand Suite er rommet for å dele historier med andre oppdagelsesreisende og nye venner. Med nok plass til å streife rundt både i og utenfor, denne suiten er perfekt for å slappe av og fortelle dagens høydepunkter. Suiten har 1 eller 2 soverom, separat spiseplass, stue med sittehjørne, espressomaskin, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Royal Suite

Med nok plass til å streife rundt både i og utenfor, Royal Suite er perfekt for å slappe av og fortelle dagens høydepunkter. Suiten har 1 eller 2 soverom, separat spiseplass, stue med sittehjørne, espressomaskin, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Silver Suite

Stilig og sofistikert med store verandaer, Silver Suite er utmerket for å ta bilder og fugletitting. Suitene ligger midt i skipet, og har en romslig walk-in-garderobe, et vakkert marmorbad og en romslig stue. Andre funksjoner inkluderer stue med sittehjørne, espressomaskin, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Deluxe Veranda Suite

En Silversea-signatur, med en foretrukket sentral beliggenhet, Deluxe Veranda Suite er romslig og imøtekommende. Glassdører fra gulv til tak åpner ut mot en møblert privat teakveranda hvor du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Andre funksjoner inkluderer sittegruppe, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Veranda Suite

En Silversea-signatur, Veranda Suite er romslig og innbydende. Glassdører fra gulv til tak åpner ut mot en møblert privat teakveranda hvor du kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten. Noen Veranda Suites har plass til tre gjester. Andre funksjoner inkluderer sittegruppe, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Vista Suite

Vista Suite tilbyr et komfortabelt, romslig opphold og har store vinduer med panoramautsikt over havet, ideelt for å vurdere det lokale dyrelivet. Andre funksjoner inkluderer sittegruppe, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Medallion Suite

Medallion-suiten tilbyr fantastiske sjølandskap, og har en romslig walk-in-garderobe og en ekspansiv stue, noe som gjør det til det ideelle valget for et hjem borte fra hjemmet på åpent hav. Medallion Suites har plass til tre gjester. Andre funksjoner inkluderer en separat spiseplass, hårføner, luksuriøse badeprodukter, telefon og Wi-Fi.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Silver Cloud

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål