WeTu Analytics

Seabourn Sojourn

Dining on Seabourn

Noen av livets mest verdsatte øyeblikk skjer rundt bordet, og hvert måltid med Seabourn er en annen mulighet til å feire. Seabourns prisbelønte mat starter med de beste kvalitetsindiensene, fylt med autentiske regionale smaker, tilberedt á la minute av våre dyktige kokker og serveres med stolthet. Hvert Seabourn-skip tilbyr et utvalg av spisesteder som passer ditt humør i øyeblikket, og nesten alle er åpne sitteplasser, og inviterer deg til å spise hvor, når og med hvem du ønsker. Velg den sofistikerte fine middagsatmosfæren på The Restaurant. Nyt en mer uformell innendørs/utendørs arena, eller nyt utsikten og en perfekt grillet biff under stjernene på dekk.

Kostnadsfrie fine viner helles med lunsj og middag, og det er aldri en ekstra kostnad for ethvert spisevalg. Du kan til og med nyte et måltid i suiten eller på verandaen, med våre komplimenter.

Seabourn er et stolt medlem av Chaîne des Rôtisseurs, en av verdens mest prestisjefylte
gastronomiske samfunn viet til kunsten fine dining.

Vis mer
Vis mindre

The Restaurant

Restauranten er en vakker fin spisesal. Menyene har et bredt utvalg av lekre valg forberedt på din bestilling av våre talentfulle kokker. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag på en åpen sittegruppe, inviterer gjester til å spise når, hvor og med hvem de ønsker.

Vis mer
Vis mindre

Restaurant 2

Restaurant 2 er et intimt alternativ spisested som serverer nyskapende småretter smaksmenyer for middager hver kveld. Reservasjoner kreves på grunn av begrenset kapasitet, men det er ingen ekstra kostnad.

Vis mer
Vis mindre

The Colonnade

Colonnade er et mer uformelt alternativ med sitteplasser innendørs og utendørs, overdådige buffeer og daglige spesialiteter til frokost og lunsj. Colonnade serverer regionale middager i bistro-stil med bordservice hver kveld.

Vis mer
Vis mindre

Patio Grill

Patio Grill tilbyr uformell mat ved bassenget med grillede spesialiteter, salater og sider til lunsj og middag, og nybakte pizzaer hele ettermiddagen.

Vis mer
Vis mindre

In Suite Dining

Seabourn tilbyr en variert meny som er tilgjengelig døgnet rundt for service i suiten din. Du kan også bestille middag fra The Restaurant-menyen og få måltidet servert, selvfølgelig, i suiten eller på verandaen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Seabourn Sojourn

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål