WeTu Analytics

Paul Gauguin

Sumptuous Dining

Maten ombord på våre skip kan for alltid sette standarden som de mest overdådige måltidene du har smakt. Vi imøtekommer til og med spesielle ønsker, med deilige vegetariske og lav-carb alternativer tilgjengelig på forespørsel. Og gjennom hele din matopplevelse, vil vårt oppmerksomme personale diskret sørge for at rettene du velger er det du ønsker, at din gratis vin er perfekt sammenkoblet, og at du er omgitt av convivial selskap.

Vis mer
Vis mindre

L'Etoile

Fra det øyeblikket du blir møtt på L'Etoile, vet du at du er inne for en utsøkt matopplevelse. Vår elegante hovedspisesal er åpen for middag, og omgir deg med en perfekt innredet innredning, friskt sengetøy og en rekke fristende spesialiteter, fagmessig forberedt.

Vis mer
Vis mindre

La Veranda

La Veranda gulv-til-tak-vinduer, innendørs og utendørs sitteplasser og raffinert atmosfære gjør det til et perfekt sted å nyte frokostbuffé og lunsj, ofte med internasjonale temaer. À la carte-menyer er også tilgjengelig. Om kvelden blir La Veranda forvandlet til en elegant, reserverbar spisesal med gourmetmat.

De kulinariske kreasjonene til Jean-Pierre Vigato, kokken Propriétaire, som er verdenskjente, 2-stjerners Restaurant Apicius i Paris, er ombord. Nyt Chef Vigatos signaturretter i La Veranda.

Vis mer
Vis mindre

Le Grill

For en mer uformell matopplevelse, bli med oss på Le Grill. Nyt solen med en frokostbuffé, eller nyt lunsj ved bassenget med et utvalg av grillfavoritter, salater og friske tropiske frukter. Om kvelden kan du få nye venner til middag, mens du nyter polynesiske spesialiteter i en avslappet atmosfære.

*Middagsreservasjoner ombord Gauguin kreves på La Veranda og Le Grill.

Vis mer
Vis mindre

24-Hour Room Service

En spesiell romservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet. I de vanlige spisestedene kan du også bestille fra L'Etoile Restaurant og nyte middag i suiten din.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Paul Gauguin

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål