WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa har en perfekt beliggenhet for å utforske de mange edelstenene i Afrikas finansielle hovedstad Johannesburg - en levende by i verdensklasse med en fascinerende blanding av ekspressiv kunst, eklektisk kultur, fryktinngytende landskap og spennende historie. Dette luksushotellet ligger i en praktfull 10 hektar med land, omgitt av frodige hager, og tilbyr en eksklusiv flukt hvor hver eneste detalj har blitt ansett for å garantere din absolutt komfort.

For en mer personlig opplevelse, vil din saksiske reise ta deg langs skywalk bort fra hovedhotellet, plassere deg i en av våre tre villaer, plassert i frodige urfolks hager, bestående av smakfullt innredede individuelle suiter.

Saxon Spa, et fristed for sansene ligger i sine unike omgivelser med brusende vannfunksjoner og påvirkninger av kobber- og Himalaya-salter. Hotellet tilbyr en rekke helbredende og gjenopplivende signaturterapier, ansiktsbehandlinger, Manicure Bar og Pedicure Lounge.

Saxons fine restaurant, Qunu tilbyr et moderne afrikansk bord, hvor lokale og internasjonale smaker møtes for å inspirere unik, levende og underholdende kulinarisk opplevelse. Mange av ingrediensene som brukes i rettene våre dyrkes organisk i vår egen urte- og grønnsakshage, Sarapana.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål