WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Saxon Hotel, Villas and Spa har en perfekt beliggenhet for å utforske de mange perlene i Afrikas finansielle hovedstad, Johannesburg - en levende by i verdensklasse med en fascinerende blanding av uttrykksfull kunst, eklektisk kultur, ærefryktinngytende landskap og spennende historie. Dette luksushotellet ligger i et praktfullt 10 hektar land, omgitt av frodige hager, og tilbyr en eksklusiv flukt der hver eneste detalj har blitt vurdert for å garantere din absolutte komfort.

For en mer personlig opplevelse, vil din saksiske reise ta deg langs skywalk vekk fra hovedhotellet, og plassere deg i en av våre tre villaer, som ligger i frodige urfolkshager, bestående av smakfullt innredede individuelle suiter.

Saxon Spa, et fristed for sansene som ligger i sine unike omgivelser med fossende vannfunksjoner og påvirkning av kobber og Himalayasalter. Det tilbyr en rekke helbredende og gjenopplivende signaturterapier, samt ansiktsbehandlinger, manikyrbar og pedikyrsalong.

Den fine restauranten på Saxon, Qunu, tilbyr et moderne afrikansk bord, hvor lokale og internasjonale smaker møtes for å inspirere til unike, levende og underholdende kulinariske opplevelser.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål