WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Luxury Suite

(20 Rom)

Luksussuite, (Main Hotel), 80kvm (861sq ft). Suiten har gratis frokost, rask Wi-Fi, minibar og snacks, en flaske musserende vin, underholdning i suiten, 55-tommers Smart-TV og en snackmeny fra minibaren. Med en overflod av svært oppmerksomt personale vil du bli ønsket velkommen med navn og få alle dine behov forventet av den døgnåpne butleren. Den private uteplassen har utsikt over hagen, bysilhuetten og bassengterrassen. Suiten består av og skrudd ned hver dag, med friske blomster og en avis levert til døren din hver morgen.

Oppholdet inkluderer sikker parkering, innsjekking i suiten og tilgang til spafasilitetene, treningssenteret og helseklubben. Du får også tilgang til den saksiske prisbelønte signaturrestauranten hele dagen.

Fordyp deg i den elegante stillheten og raffinerte overbærenhet av Saxons Luxury Suite for en opplevelse som vil overgå forventningene. Suiten er gjennomvåt av varmt, afrikansk sollys, og er luksuriøst innredet i den saksiske afrikanske stilen, og har overdådige teksturer av rolig marmor og lyst tre. Suiten har subtile geometriske utskrifter og myke møbler med nye østlige påvirkninger og afrikanske gjenstander.

Den innbydende, åpne planløsningen har stue og spiseplass, et fullt kontorskranke og internasjonale multiplugger. Det luksuriøse badet har et stort badekar og dusjkabinett.

Suiten er også utstyrt med Bluetooth-tilkobling og DVD-spiller, samt musikkanlegg med surround-lyd, inkludert alle radiostasjoner, fullt spillgrensesnitt og digitalt musikkbibliotek.

Hver king-size-seng er overdådig kledd med verdens fineste sengetøy, putemeny, overdådige badekåpe og tøfler og rikelig med friske, hvite håndklær. Alle badene er utstyrt med luksuriøse badeprodukter fra Molton Brown.

Vis mer
Vis mindre

Villa Luxury Suite

(21 Rom)

Saxon Villa Luxury Suite, 80sq m (861sq ft). Suiten inkluderer kostnadsfri frokost, rask Wi-Fi, flaske musserende vin, underholdning på rommet og 55-tommers Smart-TV. Med en overflod av svært oppmerksomme personale, vil du bli ønsket velkommen ved navn og få alle dine behov forventet av din 24-timers butler. En privat terrasse fører til de frodige hagene.
Trekk deg tilbake til den eksepsjonelle komforten til Saxon Villa Luxury Suites. Innredningen er omhyggelig innredet i en elegant, moderne afrikansk stil, og inneholder naturlige teksturer av steinbekledning og rike skoger. Veggene og alkovene er utsmykket med skulpturer, malerier og andre feirede stykker av den saksiske kunstsamlingen.

Den innbydende åpen planløsning har sittehjørne og spiseplass med skrivebord og internasjonale multi plugger. Det luksuriøst innredede, separate badet har et stort badekar og dusjkabinett.

Hver king-size-seng er overdådig kledd med verdens fineste sengetøy, overdådig badekåpe og tøfler og rikelig med ferske, hvite håndklær. Alle badene er utstyrt med luksuriøse badeprodukter fra Molton Brown.

Alle suitene har egen terrasse som fører ut i de frodige hagene, og hver Villa Luxury-suite kan kobles sammen.

Vis mer
Vis mindre

Presidential Suite

(3 Rom)

Presidentsuite, (Main Hotel), 200sq m (2 152sq ft). Suiten inkluderer kostnadsfri frokost, rask Wi-Fi, en flaske fransk champagne, underholdning på rommet og 2 75-tommers smart-TV. Med en overflod av svært oppmerksomme personale, vil du bli ønsket velkommen ved navn og få alle dine behov forventet av din 24-timers butler, med et fullt utstyrt butlerkjøkken. En privat uteplass fører til de frodige hagene.

Opplev et overbærende premie opphold som er egnet til å tilfredsstille de mest kresne av kjennere i palatial Presidential Suites. Suiten er innredet med en afrikansk-inspirert palett av stein og rik skog, og utstråler en rolig atmosfære av avslapning og stillhet.

Suiten har king-size-seng, himmelseng, walk-in-skap, separat bad med badekar, dobbel vask og dusjkabinett. Suiten har eget sittehjørne og spiseplass med skrivebord, inngangsparti, gjestebad, separat stue, spisestue, fullt utstyrt butlerkjøkken og butlerservice.

Hver king-size-seng er overdådig kledd med verdens fineste sengetøy, putemeny, overdådig badekåpe, tøfler og rikelig med ferske, hvite håndklær. Alle badene er utstyrt med luksuriøse badeprodukter fra Molton Brown.

Vis mer
Vis mindre

Villa Presidential Suite

(8 Rom)

Saxon Villa Presidential Suite, 200sqm (2 152sqft). Suiten inkluderer kostnadsfri frokost, rask Wi-Fi, flaske fransk champagne, underholdning på rommet og 2 75-tommers smart-TV-er. Med en overflod av svært oppmerksomme personale, vil du bli ønsket velkommen ved navn og få alle dine behov forventet av din 24-timers butler, med et fullt utstyrt butlerkjøkken.
Den private uteplassen har utsikt over de frodige hagene. Suiten er laget og skrudd ned daglig, med friske blomster daglig og en avis levert til døren din hver morgen.

La sansene dine bli fengslet av den oppslukende moderne afrikanske innredningen til de palatiale Villa Presidential Suites. Den rolige suiten har naturlige teksturer som steinbekledning og rike skoger, mens skulpturer, malerier og andre berømte deler av den saksiske kunstsamlingen pryder veggene.

Suiten har king-size-seng, himmelseng, separat bad med badekar, dobbel vask og dusjkabinett. Suiten har sittehjørne og spiseplass med skrivebord, gjestebad, separat stue, spisestue, fullt utstyrt butlerkjøkken og butlerservice.

Hver king-size-seng er overdådig kledd med verdens fineste sengetøy, overdådig badekåpe og tøfler og rikelig med ferske, hvite håndklær. Alle badene er utstyrt med luksuriøse badeprodukter fra Molton Brown.

Hver suite i Saxon Villa kan kobles sammen.

Vis mer
Vis mindre

Nelson Mandela Platinum Suite

(1 Rom)

Nelson Mandela Platinum Suite, (Main Hotel), 400 kvm (4 305sq ft). Suiten inkluderer kostnadsfri frokost, rask Wi-Fi, fransk champagne, underholdning på rommet og 75-tommers smart-TV. Med en overflod av svært oppmerksomme personale, vil du bli ønsket velkommen ved navn og få alle dine behov forventet av din 24-timers butler, med et fullt utstyrt butlerkjøkken.

Denne suiten tilbyr den beste utsikten over eiendommen, med utsikt over bassengterrassen, evighetsbassenget og utover hagene og tretoppene mot Johannesburgs silhuett.

Skriv inn den praktfulle Nelson Mandela Platinum-suiten via en glasshengt heis for en skreddersydd opplevelse av enestående luksus. Den afrikanske innredningen av denne premier-suiten er selve symbolet på signaturstilen og den særegne elegansen som den saksiske er kjent for.

Denne staselige suiten har inngang, gjestebad, gjestesuite, separat stue, spisestue og kontorområde med skrivebord. Hovedsoverommet har en king size himmelseng, separat bad med boblebad, dusjkabinett og dampbad.

Suiten er også utstyrt med Bluetooth-tilkobling og DVD-spillere, sammen med surround-lydsystemer og fulle spillgrensesnitt.

Alle king-size-sengene er overdådig kledd med verdens fineste sengetøy, overdådig morgenkåpe og tøfler. Alle badene er utstyrt med luksuriøse badeprodukter fra Molton Brown.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål