WeTu Analytics

Saxon Hotel Villas & Spa

Qunu Restaurant

På Qunu er hver rett et mesterverk, omhyggelig laget av de fineste ingrediensene for å skape en ekstraordinær gastronomisk opplevelse. Våre 2-, 3- og 4-retters menyer kan også nytes med viner parret av vårt team av sommelierer. Nyt en 6-retters smaksmeny hver torsdag, Fredag og lørdag kveld som også kan kombineres med viner.

Vis mer
Vis mindre

The Terrace

Terrassen gir en ypperlig solnedgangsmiljø for å nyte utsikten over de forlokkende hagene, hotellets fokuspunkt, evighetsbassenget, og utover. Menyen tilbyr et variert utvalg av lette måltider og snacks hele dagen. De kulinariske kreasjonene kombinerer de ferskeste ingrediensene, og de rikeste lokale smakene.

Terrassen er ideell for å oppleve det strålende afrikanske solskinnet over en lang rolig lunsj eller ettermiddagssolnedgang.

Vis mer
Vis mindre

Piano Lounge

Piano Lounge er det ultimate reisemålet for frokost, uteservering, og morgen- og ettermiddagste. Piano Lounge ligger i elegante omgivelser, og tilbyr en rolig atmosfære hvor du kan starte dagen med en solid frokost, nyte et lett måltid, eller unne deg en dekadent teopplevelse. På Piano Lounge er vi stolte av å tilby en blanding av eleganse, komfort og kulinarisk fortreffelighet.

Vis mer
Vis mindre

Olive Bar

Olive Bar tilbyr mer enn bare drikke - det er en opplevelse som lokker deg til å slappe av og nyte et lett måltid eller en drink før middagen i en setting som utstråler raffinement og sjarm. Glassstablingsdører fra baren fører ut på terrassen, med fantastisk utsikt over varme afrikanske solnedganger.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Saxon Hotel Villas & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål