WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Hiking

Hiking - 2-6 days

Turer starter på Kanunka som er omtrent 3 timers kjøring fra Leleshwa Camp for å starte turen. Du kan også kjøre fra Nairobi til utgangspunktet.

Når du har nådd startpunktet for turen, vil du møte din Maasai turguide, bærere og esler som skal transportere utstyret og campingutstyret vårt. Dagspakker leveres av Leleshwa Camp, og du pakker bare det du trenger for turen - all annen bagasje vil oppbevare deg på slutten av turen. Hver rute er planlagt i henhold til lengden på turen og gruppens fysiske evne.

Vi starter vår tursafari i 3-4 timer på den første ettermiddagen, vandrer gjennom Maasai jordbruksland og ødelagt busk. Etter en stopp for lunsj under et klassisk paraply tornetre, fortsetter vi vår tur mot åsene. Etter hvert som landsbyene blir stadig mer avsidesliggende og grussporene minker til gangstier, forlater vi etterhvert de siste bosetningene bak og går inn i skogen før vi når vår første campingplass.

I løpet av de neste dagene vil vi gå i opptil 6 timer om dagen etter elefant- og bøffelløyper inn i skogen, passerer små vannhull og krysser skogglenner, slippe inn i daler for å gå langs massive sumper som går langs dalbunnen. På en klar dag kan vi se hele veien til brusinnsjøene Magadi og Natron hvor Afrikas berømte rosa flamingoer raser; 6,600 fot Ol Donyo Lengai, Tanzanias eneste aktive vulkan; og høydene til Gale og Shompole. For de mer eventyrlystne kan du besøke Alarsu-fossen, en 300 meter dråpe i et enormt basseng. Ruten ble åpnet av vår Maasai turguide, Robert Rerende, som leder veien mens vi forhandler den steinete stien nedover dalen veggen. Det er en vanskelig tur, men når vi når bunnen og blir belønnet med en sjanse til å kjøle seg ned i det store stupet bassenget, er det vel verdt innsatsen.

Vis mer
Vis mindre

Masai Olympics

Mens du er ute i villmarken, hvorfor ikke prøve deg på noen «tradisjonelle» aktiviteter? Lær å kaste et spyd, tenne en brann og til og med danse dansen med Masaai guider.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

[DISABLED]Leleshwa Hiking

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål