WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Elewana Loisaba Star Beds er plassert på en steinete kopje, og byr på vidstrakt utsikt over en bølgende dal og et permanent vannhull, besøkt av bosatt dyreliv.

Håndlagde himmelsenger i tre sitter på hevede treplattformer som stikker ut fra en innkvartering med halmtak, og rulles ut hver kveld for gjestene å sove under den endeløse afrikanske himmelen.

Hver stjerneseng er rustikt designet for å utfylle omgivelsene, og er individuelt bygget i harmoni med de naturlige steinete funksjonene, som har et sittehjørne og et bad med åpen planløsning og utsikt.

Et team av tradisjonelle Samburu & Laikipiak Maasai krigere ønsker deg velkommen og vert deg med sin vanlige varme afrikanske gjestfrihet.

Dagen som kommer tidlig for å se soloppgang fra Starbed med en trøstende varm drikke, lover dagen fremover eventyr, med en myriade av aktiviteter som du kan oppleve Loisaba. En dag med moro er avrundet av med drinker ved peisen i Starbeds salongen, som deler høye historier om den afrikanske busken, med fortellingen fortsetter over en deilig felles middag.

Elewana Loisaba Star Beds er en virkelig autentisk og intim afrikansk opplevelse. «Det største soverommet i verden, hvor nattehimmelen er taket ditt og åsene i det fjerne er veggene dine».

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål