WeTu Analytics

Elewana Loisaba Starbeds

Game Driving Day and Night

Loisabas rike dyreliv over er rullende landskap virkelig vill. Loisaba er en korridor av en elefant migrasjon rute, og holder en sunn befolkning av løve samt bemerkelsesverdige nordlige arter som Grevy sebra, Beisa oryx og somalisk struts. Loisaba er også et hjemmeområde for den sjeldne og spesielle villhunden.

Loisaba har en flåte av spesialbygde Land Rover safari kjøretøy, med spesielle funksjoner for fotografering. Guidene til Loisaba er alle KPSGA Bronse og Silver vurdert og har intim kunnskap om dyrelivet og kulturen i området.

Alle spil drev er inkluderet i en spilpakke.

Vis mer
Vis mindre

Guided Bush Walks

Å forlate bilen bak for en busktur gir en nært og intim opplevelse av naturen. Ta en tur med en av Loisabas utmerkede guider, og lær hvordan du gjenkjenner dyreskilt og spor, setter pris på Afrikas mindre skapninger og flora mens du nyter omgivelsene i et lavere tempo.

Guidet Bush Walks er inkluderet i en spilpakke.

Vis mer
Vis mindre

Horse Riding

Ridning gir en sjanse til å oppleve dyrelivet fra et annet perspektiv. Trav gjennom flokker av sebra, impala eller giraff er en spennende opplevelse. Loisabas hester er oppdratt og trent, slik at du kan komme nær dyrelivet.

Ridning er ekstra til spilpakken, og varer normalt i 2 timer. Kun ryttere med erfaring kan deltage i denne aktivitet.

Vis mer
Vis mindre

Camel Trekking

Kameler er et syn synonymt med Kenyas nordlige regioner. Nyd en tur på en traditionel transportform langs Ewaso Nyiro floden eller over sletterne.

Kamel trekking er yderligere til spillet pakken, og varer normalt i 2 timer.

Vis mer
Vis mindre

Cultural Visits

Samburu av Northern Kenya, en pastoralistisk stamme, er kjent for sin fargerike og imponerende kjole. Gjester på Loisaba inviteres til å besøke en lokal landsby Samburu for å lære om Samburu-folket og deres kultur.

Spillstasjonen til Samburu landsby er inkludert i Game Package, men en inngangsavgift som går til samfunnet er en ekstra.

Vis mer
Vis mindre

Loisaba Sniffer Dogs

Loisaba Conservancy har sitt eget dedikerte anti-krypskyting team, bestående av fire sniffer hunder - Warrior, Machine, Memusi og Nanyokie - og deres menneskelige team. Besøk teamet og lær om deres daglige opplæring og aktiviteter, og se også en antikrypskytingsdemonstrasjon i aksjon.

En donasjonsavgift belastes som går mot Loisabas anti-krypskyting aktiviteter.

Vis mer
Vis mindre

Mountain biking

For litt spenning og adrenalin kan du ta en terrengsykkel og guiden din og utforske noen av sykkelstiene rundt Loisaba Conservancy på to hjul.

Terrengsykling er inkludert i en spillpakke.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Hvis du er en fiskeentusiast, har vi noen flotte demninger for både steinbit og tilapia! Vi inkluderer en kort kjøretur til demningen, hvor du kan se flodhester og andre dyreliv.

Fiskeri er inkluderet i en spilpakke.

Vis mer
Vis mindre

Bush meals

Nyt et deilig gourmetmåltid blant severdighetene, lydene og luktene til den afrikanske busken. Den perfekte slutningen på en busk tur, hest ride eller kamel safari.

Vis mer
Vis mindre

Sundowners

En spektakulær afrikansk solnedgang nytes alltid best med din favorittdrink i hånden fra et nøye utvalgt utsiktspunkt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Elewana Loisaba Starbeds

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål