WeTu Analytics

George Lodge International Conference Centre

Vår konferanse er elegant og moderne, og passer godt til en rekke arrangementer. Stedet kan settes opp til dine behov i en rekke stilarter. Den er ideell for trening, datamaskin trening (forsyning egne datamaskiner), workshops, møte cocktail kvelder, business frokoster og mange flere. Det består av et privat arbeidsområde for tilretteleggeren, avslappende sofaer hvor de kan slappe av i pausetider. For røykerne er det en utvendig balkong utnevnt til dette formålet. De andre rommene som nevnt ovenfor kan benyttes i forbindelse med dette stedet.

Lunsj serveres i vår bankettsal, eller hvis været er perfekt på vårt bassengområde (må være forhåndsavtalt). Alle badene ligger ned trappen. Konferansesenteret vårt har en tjeneste som er skreddersydd etter dine behov, slik at dine behov blir oppfylt til enhver tid. Vi er alltid glade for å diskutere alternative menyer og spesielle diettbehov med deg.

En rekke konferansepakker er tilgjengelige, og vi mener at hver konferanse-/arrangement/møte har individuelle krav, og vi er derfor svært fleksible i vår tilnærming til å sitere i henhold til dine spesifikke behov.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

George Lodge International Conference Centre

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål