WeTu Analytics

The Oyster Box

The Oyster Box ligger med utsikt over det historiske og berømte landemerket, Umhlanga fyr, og har lenge vært et av Sør-Afrikas mest elskede og fremtredende hoteller, som opptar en spesiell plass i hjertene til de utallige gjestene som har hatt sin varme, omsorg service og avslappet eleganse siden den første åpningen i 1947.

Oyster Box ligger stolt på stranden i Umhlanga, rett ved stranden og har utsikt over Det indiske hav. Dette er et av de mest populære hotellene i Sør-Afrika. The Oyster Box er kjent for sjenerøs gjestfrihet, oppmerksom service og eksepsjonell mat, og tilbyr all den koloniale sjarmen og nostalgien fra en svunnen tid, men med all den moderne komfort og fasiliteter.

Oyster Box Hotel har en perfekt beliggenhet ved havkanten, en kort 5-minutters spasertur fra Umhlanga Village Centre, og tilbyr rask og enkel tilgang til Afro-chic Durban sentrum, internasjonale flyplasser og mange stilfulle kjøpesentre... men har likevel en følelse av klassisk sjarm og eleganse som ikke noe annet sted på jorden.

Nærliggende turistattraksjoner av enorm interesse for reisende inkluderer Gateway Theatre of Shopping, Ushaka Marine World, Sun Coast casino, historiske Natal Midlands og majestetiske Drakensberg Mountains, i tillegg til gode store 5 spill parker, hytter og historiske slagmarker.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Oyster Box

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål