WeTu Analytics

The Oyster Box

Garden Villa Lofts

Vakkert designede Loft rom er tilgjengelig som frittstående boenheter, eller i kombinasjon med en Superior Garden Villa. Hvert rom er individuelt og flott innredet med praktfulle 4 plakat king-size-senger og god plass for gjestene å føle seg hjemme i legendariske luksus.

Vis mer
Vis mindre

Classic Garden Facing Rooms

Alle de elegante Classic-rommene har utsikt over hotellets frodige og rolige hager for en fredelig utsikt over det som bare kan beskrives som hotellets private oase.

Vis mer
Vis mindre

Classic Sea Facing Rooms

Alle rommene på Classic Sea Facing har balkong med utsikt over Umhlangas ikoniske fyr og den fantastiske kystlinjen.

Vis mer
Vis mindre

Luxury Sea Facing King/Twin Rooms

Luksusrommene vender mot sjøen, og alle har balkong med utsikt over Umhlangas ikoniske fyr og fantastisk kystlinje. Alle rommene har et bad med dobbel vask og en romslig separat dusj.

Vis mer
Vis mindre

Sea Facing Cabana

Våre vakkert innredede Cabanas, som ligger på nedre bakkenivå med individuelle terrasser, tilbyr eksepsjonell utsikt over vannkanten. Innenfor disse herlige cabanaene kan gjestene sove fredelig på luksuriøse king-size fire plakatsenger.

Vis mer
Vis mindre

Sea Facing Luxury Suites

Suitene med sjøvendt utsikt over Det indiske hav har individuell innredning og plass og komfort til et luksuriøst soverom med en stilfullt innredet separat stue.

Vis mer
Vis mindre

Sea Facing Deluxe Suites

Deluxe-suitene ligger på lavere bakkenivå, og har private, små bassenger og terrasser. Her tilbys luksuriøse soverom og separate salongområder — perfekt konfigurasjon for et perfekt opphold.

Vis mer
Vis mindre

Sea Facing Family Rooms

På The Oyster Box har et utrolig nivå av omsorg og hensyn blitt satt i å tilby eksepsjonell komfort for familier. Med dette i tankene er vi glade for å tilby fem private familierom, hver med et master-soverom sammen med et ekstra soverom (fire med køyesenger og en hems med to enkeltsenger) for de mindre medlemmene av familien.

Vis mer
Vis mindre

Superior Garden Villas

Disse sjarmerende villaene ligger i de frodige omgivelsene i hotellets hager, og hver nyter luksusen av et privat lite basseng, avslappende terrasse, egen salong og bar og et overdådig bad. Hvis gjestene nsker, kan disse villaene bli konvertert til en 2 soverom villa bare ved å reservere en av Garden Villa Lofts. Sett i frodige omgivelser i hotellets hager disse sjarmerende villaene hver nyte luksusen av et privat lite basseng, avslappende terrasse, privat salong og bar og et overdådig bad. Hvis gjestene nsker, kan disse villaene bli konvertert til en 2 soverom villa bare ved å reservere en av Garden Villa Lofts.

Vis mer
Vis mindre

Presidential Suite

Delt over to nivåer med en privat heis suiten tilbyr gjestene gleden av en grand master bedroom med sin egen rolig, usedvanlig komfortable sittegruppe og en intim personlig studie. To overdådige marmorbad - hans og hennes - med hennes tilbyr uovertruffen havutsikt for luksus og ro utover sammenligningen. Og selvfølgelig, det er det praktfulle private rim flow svmmebasseng, en smakfullt skreddersydd privat salong, en ndig spisestue med sitteplasser for 8 gjester med en privat bar og et velutstyrt kjøkken for intim in-suite bespisning. Og for at enda større følelse av plass, tilbyr suiten et ekstra soverom.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

The Oyster Box

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål